Monthly Archives: decembar 2019

USVOJEN BUDŽET OPŠTINE BOGATIĆ ZA 2020.GODINU

USVOJEN BUDŽET OPŠTINE BOGATIĆ ZA 2020.GODINU

Dana 25.12.2019.godine održana je 32.sednica Skupštine opštine Bogatić. Odbornici Skupštine opštine razmatali su  sedam tačaka dnevnog reda, od kojih je najznačajnija tačka dnevnog reda bila  usvajanje predloga Odluke o budžetu opštine Bogatić za 2020.godinu. Predsednik Opštine, Nenad Beserovac obrazložio je predlog Odluke o budžetu i tom prilikom istakao: “Odmah može da se primeti da je… Nastavite sa čitanjem »

ZAVRŠETAK RADOVA NA UREĐENJU PARKINGA

ZAVRŠETAK RADOVA NA UREĐENJU PARKINGA

Danas su započeti  završni radovi na uređenju kolsko-pešačke staze i parking prostora oko zgrade i dvorišta Opštine  i sportske hale Mačvanske srednje škole. Projekat se finansira sredstvima Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave – Fonda za lokal i iz budžeta Opštine Bogatić. Ukupna vrednost projekta koji realizuje Opština Bogatić iznosi 12.615.091,44 dinara sa PDV-om, od… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽANA 24.SEDNICA OPŠTINSKOG ODBORA SPS BOGATIĆ

U ponedeljak 16.12.2019.godine u Bogatiću održana je 24.sedinica Opštinskog odbora SPS Bogatić. Tema sastanka bile su informacije sa održanih sednica Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije i Okružnog odbora SPS Mačvanskog okruga, donošenje Odluke o predlogu kandidata za stalni sastav Opštinske izborne komisije, izveštaji o radu javnih ustanova: Doma zdravlja Bogatić, Kulturno-obrazovnog centra “Bogatić” Bogatić i… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽANA SEDNICA OKRUŽNOG ODBORA SPS MAČVANSKOG OKRUGA

ODRŽANA SEDNICA OKRUŽNOG ODBORA SPS MAČVANSKOG OKRUGA

  Dana 14.12.2019.godine u Bogatiću  održana je sednica Okružnog odbora SPS Mačvanskog okruga. Pored predstavnika Gradskih i Opštinskih oranizacija, sednici je prisustvovao potpredsednik Socijalističke partije Srbije, Đorđe Milićević. Tema sastanka bile su izborne aktivnosti Gradskih i Opštinskih organizacija na nivou Mačvanskog okruga, kao i aktuelna politička situacija u Gradskim i Opštinskim odborima.

STUDIJSKA POSETA AUSTRIJI

STUDIJSKA POSETA AUSTRIJI

Delegacija opštine Bogatić, koju je predvodio predsednik Opštine Nenad Beserovac i Rudarsko-geološkog fakulteta Beograd, na čelu sa prof.dr. Dejanom Milenićem, u organizaciji Kompanije „Rehau“ – reginalni centar za Jugoistočnu Evropu u Beču, koju su predstavljali Kristijan Mracek, rukovodilac sektora predizolovanih cevnih sistema i obnovljivih izvora energijekompanije „Rehau Austrija“ i Dušan Todorović, direktor „Rehau Srbija“, posetili… Nastavite sa čitanjem »

MINISTARKA PROF. DR SLAVICA ĐUKIĆ-DEJANOVIĆ U POSETI OPŠTINI BOGATIĆ

MINISTARKA PROF. DR SLAVICA ĐUKIĆ-DEJANOVIĆ U POSETI OPŠTINI BOGATIĆ

Ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Vlade Republike Srbije, prof. dr Slavica Đukić Dejanović, danas je posetila opštinu Bogatić u okviru realizacije Programa podrške sprovođenju mera populacione politike. Prijem su ministarki sa saradnicima najpre u zgradi Opštine upriličili predsednik Nenad Beserovac zajedno sa rukovodstvom, gde su na sastanku govorili o realizovanim zajedničkim… Nastavite sa čitanjem »