УСВОЈЕН БУЏЕТ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ ЗА 2020.ГОДИНУ

26. децембра 2019.

Дана 25.12.2019.године одржана је 32.седница Скупштине општине Богатић. Одборници Скупштине општине разматали су  седам тачака дневног реда, од којих је најзначајнија тачка дневног реда била  усвајање предлога Одлуке о буџету општине Богатић за 2020.годину.

Председник Општине, Ненад Бесеровац образложио је предлог Одлуке о буџету и том приликом истакао: “Одмах може да се примети да је овај буџет за око 90.000.000,00 динара мањи у односу на ребаланс који смо усвојили у октобру, а конкретан разлог за то су пројекти које смо реализовали, што са  појединим министарствима, што из наших изворних прихода. Оно  што је  у овом предлогу Одлуке  ново јесте позиција за  изложбу говеда и оваца, која се обнавља, као и Сајам пољопривреде, који ћемо поново организовати. У оквиру позиције пројектно планирање  планирана су средства  за пројекат  пречишћавања отпадних вода, санацију депоније у Совљаку и реконструкцију постојеће водоводне мреже  у насељеном месту Богатић. Мислим да је буџет реално планиран и ако се приходи буду реално остваривали, требало би све послове у 2020.години да обавио без проблема”.

У наставку седнице одборници су разматрали и усвојили предлог кадровског плана пштинске управе, општинског правобранилаштва, стручних служби и кабинета председника општине, као и предлог Одлуке о покретању поступка прибављања  непокретности у јавну својину у КО Клење која је потребна за изградњу тротоара у овој месној заједници. Такође, донето је решење о прибављању у јавну својину парцеле у Бадовинцима за проширење  месног гробља. На  седници је донета  и Одлука о покретању поступка отуђења непокретности у Богатићу инвеститору “ИНФОФИН” Лозница, у циљу изградње хотела са пратећим садржајем.

3 Comments on “УСВОЈЕН БУЏЕТ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ ЗА 2020.ГОДИНУ

  1. Normanfeemy

    Самый популярный даркнет магазн по сссылке hydra – это официальная ссылка на гидра сайт.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *