SVEČANO URUČENA SANITETSKA VOZILA DOMU ZDRAVLJA BOGATIĆ

12. septembra 2019.

Predsednik Opštine Bogatić Nenad Beserovac i predsednik SO Bogatić, Miroslav Dabić danas su predali na korišćenje 3 sanitetska vozila Domu zdravlja Bogatić, koja su nabavljena u okviru projekta unapređenja mera populacione politike koji Opština Bogatić realizuje u saradnji sa Kabinetom ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku Vlade Republike Srbije.

Ukupna vrednost projekta je 12.278.446,00 dinara, od čega je učešće Opštine Bogatić 2.455.689,00 dinara. U okviru projekta do kraja meseca se očekuje i nabavka ultrazvučnog aparata za potrebe Doma zdravlja i nabavka opreme za potrebe PU „Slava Ković“ u Bogatiću.

Predsednik Opštine Nenad Beserovac, ovom prilikom se zahvalio Kabinetu ministra za demografiju i populacionu politiku i istakao da se nada da će se realizacijom ovog projekta, odnosno nabavkom sanitetskih vozila i ultrazvučnog aparata poboljšati i unaprediti nivo zdravstvene zaštite na teritoriji naše opštini.

Direktor Doma zdravlja dr Goran Makunčević se ovom prilikom zahvalio Opštini Bogatić, kao i Ministarstvu i istakao da će se navedena sanitetska vozila koristiti za potrebe polivalentne patronaže, kao i za prevoz pacijenata na dijalizu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *