Monthly Archives: mart 2019

OPŠTINA BOGATIĆ POTPISALA UGOVOR O NAMENSKIM TRANSFERIMA

OPŠTINA BOGATIĆ POTPISALA UGOVOR O NAMENSKIM TRANSFERIMA

Dana 26.03.2019.godine u Beogradu, u Klubu Narodnih poslanika potpisani su ugovori o namenskim transferima u socijalnoj zaštiti između Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i predstavnika 144 lokalne samouprave. U ime Opštine Bogatić ugovor je potpisao predsednik Opštine, Nenad Beserovac. Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević prilikom potpisivanja ugovora… Nastavite sa čitanjem »

PREDSTAVLJENI JAVNI POZIVI NACIONALNE SLUŽBE ZA ZAPOŠLJAVANJE

PREDSTAVLJENI JAVNI POZIVI NACIONALNE SLUŽBE ZA ZAPOŠLJAVANJE

  Predstavnici Nacionalne službe za zapošljavanje-Filijale Šabac u prostorijama Opštine Bogatić predstavili su javne pozive i konkurse za 2019. godinu privrednicima i predstavnicima lokalne samouprave. Dragan Jakovljević, član UO Nacionalne službe za zapošljavanje istakao je sledeće: „Mi smo servis građana i sprovodimo ovu promociju u sklopu odgovorne politike Vlade Republike Srbije. Ideja je da se… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽANA 34.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA

ODRŽANA 34.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA

    Danas 11.03.2019.godine održana je 34.sednica Opštinskog veća Opštine Bogatić. Pred članovima Opštinskog veća našlo  se 20 tačaka dnevnog reda. Članovi Opštinskog veća razmatrali su i utvrdili predlog Odluke o utvrđivanju naziva ulica i trgova na teritorji opštine Bogatić u skladu sa Zakonom o teritorijalnoj organizaciji  Republike Srbije i Uredbom o adresnom registru kojom… Nastavite sa čitanjem »

SVEČANO OTVOREN VRTIĆ U BELOTIĆU

SVEČANO OTVOREN VRTIĆ U BELOTIĆU

Ministar državne uprave i lokalne samouprave, Branko Ružić    zajedno sa predsednikom Opštine Bogatić Nenadom Beserovcem  i predstavnicima lokalne samouprave svečano je otvorio novi objekat izdvojenog odeljenja PU „Slava Ković“ u Belotiću. „Ovaj vrtić će pohađati skoro 40 dece, što je svakako dobar pokazatelj i jedna refleksija orjentacije Vlade Republike Srbije i Ministarstva državne uprave i… Nastavite sa čitanjem »