Monthly Archives: februar 2019

ODRŽAN SASTANAK PREDSTAVNIKA OPŠTINA MAČVANSKOG OKRUGA SA PREDSTAVNICIMA VLADE R.СРБIJE  

ODRŽAN SASTANAK PREDSTAVNIKA OPŠTINA MAČVANSKOG OKRUGA SA PREDSTAVNICIMA VLADE R.СРБIJE   

  U četvrtak, 21.02.2019.godine u prostorijama Opštine Ljubovija održan je sastanak načelnika Mačvanskog upravnog okruga Vladana Krasavca i predstavnika opština Mačvanskog okruga sa potpredsednicom Vlade R.Srbije i ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zoranom Mihajilović i ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem i njihovim saradnicima. Opštinu Bogatić na ovom skupu predstavljali su Nenad Beserovac, predsednik… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽANA SEDNICA PREDSEDNIŠTVA STALNE KONFERENCIJE GRADOVA I OPŠTINA (SKGO)

ODRŽANA SEDNICA PREDSEDNIŠTVA STALNE KONFERENCIJE GRADOVA I OPŠTINA (SKGO)

Predsednik opštine Bogatić Nenad Beserovac učestvovao je u radu 6.sednice Predsedništva Stalne konferencije gradova i opština (SKGO) koja je održana 20.02.2019.godine u Beogradu. Pored članova Predsedništva SKGO, sednici su prisustvovali Tobias Flesenkemper, šef Misije Saveta Evrope u Beogradu i Branko Ružić, ministar državne uprave i lokalne samouprave. U uvodonom delu sednice potpisan je Ugovor o… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽANA 33.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA

ODRŽANA 33.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA

Danas, 07.02.2019.godine održana je 33. sednica Opštinskog  veća opštine Bogatić.  Pred članovima Opštinskog veća našle su se 24 tačke dnevnog reda. Među značajnijim tačkama dnevnog reda članovi Opštinskog veća razmatrali su i utvrdili predlog Odluke o usvajanju Lokalnog akcionog plana zapošljavanja opštine Bogatić za 2019.godinu. Lokalnim akcionim planom zapošljavanja utvrđeni su ciljevi i prioriteti, programi… Nastavite sa čitanjem »

PREDSTAVLJENA 11. SIVA KNJIGA

PREDSTAVLJENA 11. SIVA KNJIGA

  U petak, 01.02.2019.godine na 11. Konferenciji o ekonomskim reformama predstavljeno je  11 izdanje Sive knjige propisa.  Na Konferenciji su učestvovali: predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović,  ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, ministar  zaštite  životne… Nastavite sa čitanjem »