Monthly Archives: decembar 2018

INTERVJU PREDSEDNIKA OPŠTINE BOGATIĆ NENADA BESEROVCA “GLASU PODRINJA”  – URAĐENI VREDNI POSLOVI

Pre sve­ga že­lim da če­sti­tam gra­đa­ni­ma op­šti­ne Bo­ga­tić, pred­sto­je­će no­vo­go­di­šnje i Bo­žić­ne pra­zni­ke, po­že­lim im sve naj­bo­lje u No­voj go­di­ni i da im se što vi­še, a ako je mo­gu­će i sve že­lje ostva­re. Ka­da je lo­kal­na sa­mo­u­pra­va u pi­ta­nju, na iz­ma­ku ove ka­len­dar­ske go­di­ne, mo­gu re­ći da smo  za­do­volj­ni uči­nje­nim i po­stig­nu­tim i da… Nastavite sa čitanjem »

ODBORNICI SKUPŠTINE OPŠTINE BOGATIĆ IZGLASALI  BUDŽET ZA 2019.GODINU

ODBORNICI SKUPŠTINE OPŠTINE BOGATIĆ IZGLASALI  BUDŽET ZA 2019.GODINU

  Danas 24.12.2018.godine održana je 25.sednica Skupštine opštine Bogatić.Pred odbornicima je se našlo 12 tačaka dnevnog reda , od kojih je najvažnija Odluka o budžetu opštine Bogatić za 2019.godinu sa projekcijama za 2020. i 2021.godinu. Predsednik Opštine Bogatić Nenad Beserovac prilikom obrazlaganja budžeta istakao je „Najvažnija odluka koju Skupština donosi u toku kalendarske godine jeste… Nastavite sa čitanjem »

SAOPŠTENJE OPŠTINSKOG ODBORA SPS BOGATIĆ

  Opštinski odbor SPS Bogatić, čestita svom, novom – starom predsedniku, Ivici Dačiću, na podršci više od 40.000 delegata pokrajinskih, gradskih i opštinskih Konferencija, Foruma žena i omladine SPS-a, a koja je zaokružena izborom za predsednika Socijalističke partije Srbije, na jubilarnom Desetom Kongresu, jednoglasnom podrškom više od 2.400 prisutnih delegata. Uvereni smo da će naš… Nastavite sa čitanjem »

OPŠTINSKI ODBOR SPS BOGATIĆ NA 10.KONGRESU SOCIJALISTIČKE PARTIJE SRBIJE

OPŠTINSKI ODBOR SPS BOGATIĆ NA 10.KONGRESU SOCIJALISTIČKE PARTIJE SRBIJE

  Delegati Opštinskog odbora SPS Bogatić, njih 27-oro (24-oro izabranih na Opštinskoj Konferenciji i troje po funkciji: Dr. Tijana Pejović i Dr. Goran Makunčević, kao članovi GO SPS i Nenad Beserovac, kao predsednik Opštine), dali su pun doprinos u radu, veoma uspešnog, jubilarnog Desetog Kongresa Socijalističke partije Srbije, održanog u Sava Centru, u Beogradu 22.12.2018…. Nastavite sa čitanjem »

OPŠTINI BOGATIĆ ODOBREN PROJEKAT U OKVIRU PROGRAMA EXCHANGE 5

OPŠTINI BOGATIĆ ODOBREN PROJEKAT U OKVIRU PROGRAMA EXCHANGE 5

U petak, 21.12.2018.godine u Beogradu, u prostorijama Stalne konferencije gradova i opština (SKGO) organizovan je skup povodom odobrenih  projekata u okviru programa EXCHANGE 5. Opštinu Bogatić na skupu predstavljao je predsednik Opštine, Nenad Beserovac. Opština Bogatić je jedna od 48 lokalnih samouprava kojoj je odobren projekat  „Učinkovito upravljanje javnom svojinom – iskorak ka bržem razvoju naših… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽANA 32.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE BOGATIĆ

ODRŽANA 32.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE BOGATIĆ

  Dana 20.12.2018.godine održana je 32.sednica Opštinskog veća Opštine Bogatić. Članovi Opštinskog veća razmatrali su 14 tačaka dnevnog reda, među kojim je najznačajnija utvrđivanje predloga Odluke o budžetu opštine Bogatić za 2019.godinu sa projekcijama za 2020.i 2021.godinu. Ukupni, planirani, prihodi (prihodi i primanja) u predlogu budžeta opštine Bogatić za 2019. godinu iznose 887.000.000,00 dinara, dok… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽANA 24.SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE BOGATIĆ

ODRŽANA 24.SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE BOGATIĆ

Dana 11.12.2018.godine održana je 24.sednica Skupštine opštine Bogatić. Odbornici Skupštine opštine Bogatić su u skladu sa Zakonom o budžetskom sistemu razmatrali su i usvojili Odluku o drugoj izmeni i dopuni Odluke o budžetu opštine Bogatić za 2018.godinu sa projekcijama za 2019.i 2020.godinu. Takođe, u skladu sa Zakonom o vanrednim situacijama odbornici su usvojili Odluku o… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽANA 10.KONFERENCIJA OPŠTINSKE ORGANIZACIJE SPS BOGATIĆ

ODRŽANA 10.KONFERENCIJA OPŠTINSKE ORGANIZACIJE SPS BOGATIĆ

  U okviru priprema za 10.Kongres Socijalističke partije Srbije, dana 10.12.2018.godine održana je 10.Konferencija Opštinske organizacije SPS Bogatić. Na Konferenciji su predloženi delegati za predstojeći 10.Kongres ispred Opštinske organizacije SPS Bogatić, kao i kandidati za članove Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije. Kandidati za članove Glavnog odbora su : Đukić Ivana, dipl.ekonomista iz Dublja, dr Makunčević… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽANA 31.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA

ODRŽANA 31.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA

  Danas 03.12.2018.godine održana je 31. sednica Opštinskog veća Opštine Bogatić. Pred članovima Opštinskog veća našlo se 9 tačaka dnevnog reda. Među značajnijim tačkama, članovi Opštinskog veća su u skladu sa Zakonom o budžetskom sistemu razmatrali i utvrdili predlog Odluke o drugoj izmeni i dopuni Odluke o budžetu opštine Bogatić za 2018.godinu sa projekcijama za… Nastavite sa čitanjem »