ОДРЖАНА 10.КОНФЕРЕНЦИЈА ОПШТИНСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ СПС БОГАТИЋ

12. децембра 2018.

 

У оквиру припрема за 10.Конгрес Социјалистичке партије Србије, дана 10.12.2018.године одржана је 10.Конференција Општинске организације СПС Богатић. На Конференцији су предложени делегати за предстојећи 10.Конгрес испред Општинске организације СПС Богатић, као и кандидати за чланове Главног одбора Социјалистичке партије Србије. Кандидати за чланове Главног одбора су : Ђукић Ивана, дипл.економиста из Дубља, др Макунчевић Горан из Клења и др Пејовић Тијана из Салаша Црнобарског.

Делегати 10.Конференције, њих 98 дали су једногласну подршку Ивици Дачићу за кандидата за председника Социјалистичке партије Србије.

Председник Општинског одбора СПС Богатић, Ненад Бесеровац овом приликом рекао је : “Изабрали смо делегате предстојећег, 10. Конгреса, предложили кандидате за Главни одбор и кандидата за председника Социјалистичке партије Србије. Сигурни смо да ће и Конгрес бити исто овако успешан као и наша Конференција и надамо се да ће наша Партија са новим руководством наставити да баштини традицију коју чува већ пуних 28.година. Као државотворна партија она је и до сада током свог деловања доказала да је у најтежим периодима за нашу земљу ту да штити државне и националне интересе. Надам се да ће ново руководство, са наша три члана у Главном одбору, у перспективи бити један од кључлних фактора на политичклоиј сцени Србије”.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *