ОДРЖАН СЕМИНАР „УНАПРЕЂЕЊЕ СИСТЕМА БЕЗБЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА“

11. октобра 2018.

Дана 04. и 05. октобра 2018.године на Копаонику у организацији Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије организован је стручни семинар на тему „Унапређење система безбедности саобраћаја“ – УСБС. У раду семинара учествовали су представници Министарства унутрашњих послова, Управе саобраћајне полиције, Министарства финансија, градоначелници и председници општина, чланови локалних Савета за координацију безбедности саобраћаја и други субјекти  битни за управљање безбедношћу саобраћаја. Општину Богатић представљали су Ненад Бесеровац, председник Општине  и Драган Марковић, члан Савета за координацију и безбедност саобраћаја општине Богатић.

Циљ стручног семинара био је јачање капацитета рада локалних Савета и размена примера добре праксе из локалних самоуправа, уз подршку свих надлежних институција у области безбедности саобраћаја на територији Републике Србије.

Овом приликом представљен је предлог Правилника о раду локалних Тела (савета, комисија и сл.) који је предвиђен новим изменама и допунама Закона о безбедности саобраћаја.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *