Monthly Archives: avgust 2018

ODRŽANA 27.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA

ODRŽANA 27.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA

Danas, 30.08.2018.godine održana je 27.sednica Opštinskog veća Opštine Bogatić. Pred članovima Opštinskog veća našlo se 15 tačka dnevnog reda. Među značajnijim tačkama dnevnog reda, članovi Opštinskog veća razmatrali su i utvrdili predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o izradi Plana detaljne regulacije državnog puta IB reda Šabac – Loznica. Skupština opštine Bogatić donela je… Nastavite sa čitanjem »

PROJEKAT „OBUKA PRAVILNE UPOTREBE DEČIJIH ZAŠTITNIH SISTEMA U VOZILU – AUTO SEDIŠTA“

   Opština Bogatić je jedna od 25 lokalnih samouprava  kojoj je odobrena realizacija projekta „Obuka o pravilnoj upotrebi dečijih auto sedišta“  po sprovedenom javnom pozivu Agencije za bezbednost saobraćaja. Agencija za bezbednost saobraćaja ima ulogu i pokretača i nosioca aktivnosti ka podizanju svesti stanovništva o značaju upotrebe sistema zaštite unutar vozila – sigurnosnih pojaseva i… Nastavite sa čitanjem »

POSETA MINISTRA KRKOBABIĆA OPŠTINI BOGATIĆ

POSETA MINISTRA KRKOBABIĆA OPŠTINI BOGATIĆ

Dana 10.08.2018.godine Milan Krkobabić, ministar zadužen za regionalni razvoj u Vladi Republike Srbije sa saradnicima   posetio je opštinu Bogatić. Ministra sa saradnicima u zgradi Opštine Bogatić dočekao je predsednik Nenad Beserovac, zajedno sa predstavnicima lokalne samouprave. Poljoprivrednim proizvođačima iz naše opštine ovom prilikom predstavljen je  Program podrške sprovođenju mera ravnomernog razvoja Republike Srbije, koji za… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽANA 20.SEDNICA SO BOGATIĆ

ODRŽANA 20.SEDNICA SO BOGATIĆ

Danas 03.08.2018.godine održana je 20. sednica  Skupštine opštine Bogatić.  Odbornici Skupštine opštine razmatrali su 6 tačaka dnevnog reda. Najznačajnija tačka dnevnog reda bila je usvajanje Predloga Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu Opštine Bogatić za 2018.godinu sa projekcijama za 2019. i 2020.godinu kojom je predviđeno  uvećanje budžeta za oko 55 miliona dinara, pre… Nastavite sa čitanjem »