Monthly Archives: jul 2018

ODRŽANA 26.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA

ODRŽANA 26.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA

    Danas 27.07.2018.godine održana je 26. sednica Opštinskog veća Opštine Bogatić. Pred članovima Opštinskog veća našlo  se 18 tačaka dnevnog reda. Među značajnijim tačkama dnevnog reda članovi Opštinskog veća su u skladu sa Zakonom o budžetskom sistemu utvrdili predlog  Zaključka o usvajanju konsolidovanog šestomesečnog izveštaja za period 01.01.2018. – 30.06.2018.godine, kao i predlog Odluke… Nastavite sa čitanjem »

RADOVI NA IZGRADNJI TOPLOVODA

RADOVI NA IZGRADNJI TOPLOVODA

    Danas su predstavnici   Saobraćajnog instituta  CIP Beograd  koji vrše funkciju nadzornog organa  na  izgradnje daljinskog sistema grejanja u Bogatiću sa izvođačem radova  obišli radove na trasi toplovoda. Trasa toplovoda prostire se ulicama 7.avgusta, Narodnog fronta, Vojvode Stepe, Mije Jovanovića i Pavla Orlovića u dužini oko 5 km.  Za vršenje radova na izgradnji toplovoda… Nastavite sa čitanjem »

SANACIJA OPŠTINSKIH I LOKALNIH PUTEVA

SANACIJA OPŠTINSKIH I LOKALNIH PUTEVA

Na teritoriji opštine Bogatić trenutno se vrše radovi na krpljenju i popravci asfaltnog zastora kolovoza opštinskih i lokalnih puteva u svih 14 mesnih zajednica.  Radove vrši preduzeće „Stobeks“doo Loznica. Radnici  Odseka za građevinsko zemljište i infrastrukturu Opštinske uprave Bogatić  danas su obišli radove u Crnoj Bari. Pored krpljenja udarnih rupa  u svim ulicama  u Crnoj… Nastavite sa čitanjem »

POTPISANI UGOVORI O DODELI BESPOVRATNIH SREDSTAVA

POTPISANI UGOVORI O DODELI BESPOVRATNIH SREDSTAVA

U Beogradu, u Palati Srbije,  danas su potpisani ugovori o dodeli bespovratnih sredstava za sufinansiranje mera populacione politike u 2018.godini. Ugovore sa predstavnicima 61 lokalne samouprave ispred Vlade Republike Srbije potpisala je Prof. Dr. Slavica Đukić Dejanović, ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku. Ugovor ispred opštine Bogatić potpisao je predsednik opštine Nenad… Nastavite sa čitanjem »

POČELI RADOVI NA REKONSTRUKCIJI NASIPA

POČELI RADOVI NA REKONSTRUKCIJI NASIPA

    Dana 17.07.2018.godine svečano je obeležen početak radova na Projektu „Zaštita Mačve od velikih voda reka Save i Drine“. Događaju kojim je obeležan zvaničan početak radova prisustvovali su : Šef Delegacije EU u Srbiji, Sam Fabrici, ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Branislav Nedimović,   Nataša Milić direktorka Direkcije za vode, direktor Kancelarije za upravljanje… Nastavite sa čitanjem »

OPŠTINI BOGATIĆ ODOBRENA SREDSTVA ZA DOGRADNJU VRTIĆA U BOGATIĆU

Opština Bogatić je   jedna od 30 opština i gradova kojoj su odobrena bespovratna sredstva za sufinansiranje mera populacione politike jedinica lokalne samouprave na konkursu Kabineta ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku. Kabinet ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku, raspisao je 21. maja 2018. godine Javni poziv za dodelu… Nastavite sa čitanjem »