ODRŽANA 17.SEDNICA OPŠTINSKOG ODBORA SPS BOGATIĆ

21. februara 2018.

Dana 16.02.2018.godine u Bogatiću održana je 17.sednica Opštinskog odbora SPS Bogatić. Članovi Opštinskog odbora razmatrali su aktuelnu političku situaciju u opštini Bogatić, kao i problem prelaska preko graničnog prelaza “Pavlovića most” u Badovincima.

Predsednik Okružnog odbora SPS Mačvanskog okruga dr Goran Makunčević upoznao je prisutne članove sa informacijama sa održanog radnog sastanka IO GO SPS sa predsednicima okružnih odbora.

Članovi Opštinskog odbora doneli su zaključak da se uputi dopis predsedniku SPS Ivici Dačiću sa molbom da se  predstavnici SPS u Vladi R.Srbije angažuju na rešavanju problema prelaska preko graničnog prelaza “Pavlovića most” u Badovincima. Pre svega traženo je da rukovodstvo SPS što hitnije pomogne na organizaciji sastanka između predstavnika Ministarstva državne uprave, Ministarstva poljoprivrede, granične policije, carine i predstavnika lokalne samouprave na rešavanju ovog problema. Između ostalog, traženo je da se kod nadležnih institucija pokrene pitanje definisanja statusa imovine naših građana na levoj obali reke Drine…

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *