ОДРЖАНА 17.СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СПС БОГАТИЋ

21. фебруара 2018.

Дана 16.02.2018.године у Богатићу одржана је 17.седница Општинског одбора СПС Богатић. Чланови Општинског одбора разматрали су актуелну политичку ситуацију у општини Богатић, као и проблем преласка преко граничног прелаза “Павловића мост” у Бадовинцима.

Председник Окружног одбора СПС Мачванског округа др Горан Макунчевић упознао је присутне чланове са информацијама са одржаног радног састанка ИО ГО СПС са председницима окружних одбора.

Чланови Општинског одбора донели су закључак да се упути допис председнику СПС Ивици Дачићу са молбом да се  представници СПС у Влади Р.Србије ангажују на решавању проблема преласка преко граничног прелаза “Павловића мост” у Бадовинцима. Пре свега тражено је да руководство СПС што хитније помогне на организацији састанка између представника Министарства државне управе, Министарства пољопривреде, граничне полиције, царине и представника локалне самоуправе на решавању овог проблема. Између осталог, тражено је да се код надлежних институција покрене питање дефинисања статуса имовине наших грађана на левој обали реке Дрине…

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *