RADNI SASTANAK SA PREDSEDNICIMA OKRUŽNIH ODBORA

15. februara 2018.

Dana 14.02.2018.godine u prostorijama GO SPS održan je radni sastanak  sa predsednicima Okružnih odbora SPS. Sednici su prisustvovali potpredsednici SPS Aleksandar Antić, prof.dr Žarko Obradović i Novica Tončev. Sastankom je predsedavao predsednik IO GO SPS Vladan Zagrađanin a prisustvovali su i potpredsednici Đorđe Čabarkapa, Slobodan Milošević i Aleksandra Đanković. Ispred Okružnog odbora Mačvanskog okruga sastanku su prisustvovali Dr Goran Makunčević, predsednik Okružnog odbora i Nenad Beserovac, predsednik Opštinskog odbora SPS Bogatić.

Na sednici su razmatrani zadaci Partije za predstojeće izbore u Beogradu. Napominjući da je današnji sastanak sazvan u dogovoru sa predsednikom SPS Ivicom Dačićem i našim kandidatom za gradonačelnika Beograda Aleksandrom Antićem, predsednik IO Vladan Zagrađanin je ocenio da „iako su ovo gradski izbori, podjednako su važni i za budućnost cele Socijalističke partije Srbije, zbog čega je potrebno da se svi odbori SPS širom zemlje maksimalno angažuju i daju svoj doprinos kako bi rezultat Koalicije SPS-JS na izborima ostvario najbolji mogući rezultat kojim ćemo se svi ponositi“.

Kandidat za gradonačelnika  Aleksandar Antić je konstatovao da su predstojeći beogradski izbori veoma značajni, ne samo za Beograd, nego i za celu Partiju i da naša Koalicija treba da pokaže snagu i ideje za koje se kao Partija levice zalažemo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *