РАДНИ САСТАНАК СА ПРЕДСЕДНИЦИМА ОКРУЖНИХ ОДБОРА

15. фебруара 2018.

Дана 14.02.2018.године у просторијама ГО СПС одржан је радни састанак  са председницима Окружних одбора СПС. Седници су присуствовали потпредседници СПС Александар Антић, проф.др Жарко Обрадовић и Новица Тончев. Састанком је председавао председник ИО ГО СПС Владан Заграђанин а присуствовали су и потпредседници Ђорђе Чабаркапа, Слободан Милошевић и Александра Ђанковић. Испред Окружног одбора Мачванског округа састанку су присуствовали Др Горан Макунчевић, председник Окружног одбора и Ненад Бесеровац, председник Општинског одбора СПС Богатић.

На седници су разматрани задаци Партије за предстојеће изборе у Београду. Напомињући да је данашњи састанак сазван у договору са председником СПС Ивицом Дачићем и нашим кандидатом за градоначелника Београда Александром Антићем, председник ИО Владан Заграђанин је оценио да „иако су ово градски избори, подједнако су важни и за будућност целе Социјалистичке партије Србије, због чега је потребно да се сви одбори СПС широм земље максимално ангажују и дају свој допринос како би резултат Коалиције СПС-ЈС на изборима остварио најбољи могући резултат којим ћемо се сви поносити“.

Кандидат за градоначелника  Александар Антић је констатовао да су предстојећи београдски избори веома значајни, не само за Београд, него и за целу Партију и да наша Коалиција треба да покаже снагу и идеје за које се као Партија левице залажемо

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *