Monthly Archives: januar 2018

ODRŽANA KONSTITUTIVNA SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SKGO

ODRŽANA KONSTITUTIVNA SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SKGO

      U utorak 30. januara 2018. godine, u sedištu SKGO u Beogradu, održana je Prva konstitutivna sednica Predsedništva Stalne konferencije gradova i opština. Sednicom je predsedavala novoizabrana predsednica, gospođa Dušanka Golubović, gradonačelnica Sombora, a opštinu Bogatić, koja je na redovnoj izbornoj Skupštini SKGO, održanoj 12.12.2017. godine, izabrana za člana Predsedništva, predstavljao je predsednik… Nastavite sa čitanjem »

ZAVRŠENI RADOVI NA UGRADNJI HIDROMAŠINSKE OPREME POTISNOG KANALIZACIONOG CEVOVODA

ZAVRŠENI RADOVI NA UGRADNJI HIDROMAŠINSKE OPREME  POTISNOG KANALIZACIONOG CEVOVODA

Završeni su radovi na ugradnji hidromašinske opreme na potisnom kanalizacionom cevovodu od crpne stanice „Bogatić“ do izliva u reku Savu . Radovi su se odnosili na ugradnju, odnosno opremanje šahti hidromašinskom opremom na položenom cevovodu u dužini oko 12 km. Vrednost izvedenih radova u iznosu od  18.000.000,00 dinara, obezbeđena su u budžeu Opštine Bogatić. Na… Nastavite sa čitanjem »

KONFERENCIJA “UPRAVLJANJE BEZBEDNOŠĆU DRUMSKOG SAOBRAĆAJA NA LOKALU”

KONFERENCIJA “UPRAVLJANJE BEZBEDNOŠĆU DRUMSKOG SAOBRAĆAJA NA LOKALU”

  Predsednik Opštine Nenad Beserovac, koji obavlja i dužnost predsednika Saveta za koordinaciju bezbednosti saobraćaja opštine Bogatić i pomoćnik predsednika za oblasti lokalne samouprave, infrastrukture i socijalna pitanja, Nebojša Petronić, predstavljali su opštinu Bogatić, na stručnom skupu pod nazivom “Upravljanje bezbednošću drumskog saobraćaja na lokalu”, koji je u organizaciji Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, NALED-a… Nastavite sa čitanjem »

IZGRADNJA TOPLOVODA U BOGATIĆU

IZGRADNJA TOPLOVODA U BOGATIĆU

  Danas je u Bogatić dopremljena oprema za izvođenje radova na projektu izgradnje toplovoda. Projekat  daljinskog sistema  zagrevanja  objekata javne namene u  Bogatiću koristeći geotermalnu energiju prvi je projekat ove vrste u Srbiji .Radi se o otvorenom prstenastom sistemu sa podstanicama u svakom objektu, a toplovodnom mrežom biće obuhvaćeni objekti Predškolske ustanove “Slava Ković”, objekti… Nastavite sa čitanjem »