Monthly Archives: decembar 2017

INTERVJU PREDSEDNIKA OPŠTINE BOGATIĆ, NENADA BESEROVCA “GLASU PODRINJA”

Opština Bogatić završava kalendarsku godinu, rekao bih u zadovoljavajućem raspoloženju, jer je većina planiranih aktivnosti u potpunosti realizovana, a i finansijska situacija je stabilna, odnosno budžetsku godinu završavamo  sa 40-ak miliona u plusu. Raduje što smo pored redovnog finansiranja svih direktnih i indirektnih budžetskih korisnika, pre svega realizovali ili započeli veoma važne infrastrukturne projekte, strateški… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽANA 16. SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE BOGATIĆ

ODRŽANA 16. SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE BOGATIĆ

U četvrtak, 28.12.2017.godine u Bogatiću  održana je 16.sednica Skupštine opštine Bogatić.Pred odbornicima SO Bogatić našlo se 14 tačaka dnevnog reda. Najvažnija tačka dnevnog reda bila je usvajanje Odluke o budžetu Opštine Bogatić za 2018.godinu sa projekcijama za 2019. i 2020.godinu. Između ostalog odbornici su izglasali i predlog rešenja o imenovanju direktora Doma zdravlja “Bogatić” u… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽANA 19.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE BOGATIĆ

ODRŽANA 19.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE BOGATIĆ

Danas, 22.12.2017.godine u Bogatiću održana je 19. sednica Opštinskog veća Opštine Bogatić.Pred članovima Opštinskog veća našla se 31 tačka dnevnog reda. Članovi Opštinskog veća Opštine Bogatić razmatrali su i utvrdili predlog Odluke o budžetu Opštine Bogatić za 2018.godinu sa projekcijama za 2019. i 2020.godinu, shodno Zakonu o budžetskom sistemu. Među značajnijim tačkama dnevnog reda članovi… Nastavite sa čitanjem »

OPŠTINA BOGATIĆ DOBITNIK BRONZANE PLAKETE “ŠAMPION SOLIDARNOSTI”

OPŠTINA BOGATIĆ DOBITNIK BRONZANE PLAKETE “ŠAMPION SOLIDARNOSTI”

  Institut za transfuziju krvi Srbije u petak 15.12.2017.godine  na svečanosti u Skupštini grada Beograda,  dodelio je priznanja najuspešnijim sredinama, pojedincima i institucijama u organizovanju akcija dobrovoljnog davanja krvi. Opštini Bogatić pripala je bronzana plaketa, „Šampion solidarnosti“, za uspešno učešće i najveći broj davalaca krvi u Letnjoj kampanji 2017. Predsednik Opštine, Nenad Beserovac, primio je… Nastavite sa čitanjem »

OPŠTINA BOGATIĆ POSTALA ČLAN PREDSEDNIŠTVA SKGO

OPŠTINA BOGATIĆ POSTALA ČLAN PREDSEDNIŠTVA SKGO

  Predsednik opštine Bogatić, Nenad Beserovac  učestvovao je u radu 45. sednice Skupštine Stalne konferencije gradova i opština (SKGO) koja je održana 12.12.2017.godine u beogradskom Sava centru. Na najvećem skupu lokalnih samouprava prisustvovalo je 138 delegata gradova i opština, predstavnici Vlade Republike Srbije, ambasada Švajcarske, Nemačke, Švedske, Francuske, Hrvatske, Mađarske, Rusiji, Crne Gore, Bosne i… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽANA 15.SEDNICA SO BOGATIĆ

ODRŽANA 15.SEDNICA SO BOGATIĆ

Danas 04.12.2017.godine održana je 15.sednica Skupštine opštine Bogatić. Pred odbornicima SO Bogatić našlo  se 19 tačaka dnevnog reda. Među značajnijim tačkama dnevnog reda odbornici Skupštine opštine Bogatić shodno  Zakonu o budžetskom sistemu dali su saglasnost na devetomesečni konsolidovani Izveštaj o izvršenju budžeta za Opštinu Bogatić za period 01.01.2017.-30.09.2017.godinu i usvojili  Odluku o drugoj izmeni  i… Nastavite sa čitanjem »