Monthly Archives: oktobar 2017

PREDSEDNIK OPŠTINE BOGATIĆ, NENAD BESEROVAC NA KONFERENCIJI “DIJALOG O ŽIVOTNOJ SREDINI I LOKALNOM RAZVOJU”

PREDSEDNIK OPŠTINE BOGATIĆ, NENAD BESEROVAC NA KONFERENCIJI “DIJALOG O ŽIVOTNOJ SREDINI I LOKALNOM RAZVOJU”

  U Beogradu 24.10.2017.godine u Sava centru, u organizaciji Ministarstva zaštite životne sredine, Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i SKGO održana je Konferencija „Dijalog o životnoj sredini i lokalnom razvoju“.Opštinu Bogatić na Konferenciji predstavljali su predsednik Opštine, Nenad Beserovac i Olivera Maštrapović, šef Odseka za budžet i finansije.Prisutnim učesnicima obratili su se Goran Trivan,… Nastavite sa čitanjem »

OPŠTINA BOGATIĆ PRISTUPILA MEĐUNARODNOM PROJEKTU “DANUBE REGION LEADING GEOTHERMAL ENERGY (DARLINGe)

OPŠTINA BOGATIĆ PRISTUPILA MEĐUNARODNOM PROJEKTU  “DANUBE REGION LEADING GEOTHERMAL ENERGY (DARLINGe)

U Budimpešti   (Mađarska), dana 18.10.2017.godine održan je sastanak partnera međunarodnog projekta “DANUBE REGION LEADING GEOTHERMAL ENERGY (DARLINGe).Ovom sastanku prisustvovali su predstavnici parntera iz Mađarske, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Rumunije i Srbije. Ispred opštine Bogatić ovom sastanku prisustvovali su Nenad Beserovac, predsednik Opštine i Nebojša Petronić, pomoćnik predsednika Opštine.Ovom prilikom predsednik Opštine Nenad Beserovac,… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽANA 16. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE BOGATIĆ

ODRŽANA 16. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE BOGATIĆ

Danas 17.10.2017.godine održana je 16. sednica Opštinskog veća Opštine Bogatić. Među značajnijim tačkama dnevnog reda, članovi Opštinskog veća doneli su Rešenje o postavljenju načlenika Opštiske uprave Opštine Bogatić. Za načelnika Opštinske uprave postavljena je Svetlana Mihailović dipl.pravnik iz Šapca. Između ostalog članovi Opštinskog veća utvrdili su predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o naknadama… Nastavite sa čitanjem »

OPŠTINA BOGATIĆ ZAKLJUČILA UGOVOR O  IZVOĐENJU RADOVA NA SISTEMU DALJINSKOG GREJANJA – TOPLOVODA

U Beogradu, 10.10.2017.godine predsednik Opštine Bogatić, Nenad Beserovac u ime Opštine Bogatić  potpisao je Ugovor  o izvođenju radova na sistemu daljinskog grejanja objekata javne namene u Bogatiću sa izabranim ponuđačem  GP. „Kombo“  Beograd. Krajem prošle godine, Laboratorija za geotermalnu energiju i energetsku efikasnost Departmana za hidrogeologiju, Rudarsko-geološkog fakulteta, Univerziteta u Beogradu, je za račun opštine… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽANA 14. SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE BOGATIĆ

ODRŽANA 14. SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE BOGATIĆ

U petak, 13.10.2017.godine održana je 14. sednica Skupštine opštine Bogatić. Odbornici Skupštine opštine  razmatrali su 26 tačaka dnevnog reda. Među značajnijim tačkama dnevnog reda odbornici su razmatrali i usvojili Odluku o prvoj izmeni i dopuni Odluke o pravima i uslugama socijalne zaštite opštine Bogatić kojom  je definisana usluga  ličnog pratioca, Odluku o utvrđivanju maksimalnog broja… Nastavite sa čitanjem »

NASTAVAK RADOVA NA KANALIZACIJI U OPŠTINI BOGATIĆ

U prostorijama Opštine Bogatić, u ponedeljak 09.10.2017.godine održan je sastanak predstavnika Opštine Bogatić, JKP “Bogatić“ Bogatić sa  izvođačem radova  „Hidrokontrol“ doo Niš i nadzornim organom, radi uvođenja u posao izvođača radova, na  projektu  ugradnje hidromašinske opreme i izvođenju ostalih radova potrebnih za završetak radova na potisnom kanalizacionom cevovodu od crpne stanice Bogatić do izliva u reku Savu. Sa izvođačem… Nastavite sa čitanjem »

Regulatorna reforma – standardizacija postupanja gradova i opština u Srbiji

Regulatorna reforma – standardizacija postupanja gradova i opština u Srbiji

Dana 03.10.2017.godine u Beogradu, u organizaciji Stalne konferencije gradova i opština i Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave održana je konferencija “Regulatorna reforma – standardizacija postupanja gradova i opština u Srbiji”  u okviru programa “Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU – Druga faza”, koji finansira Vlada Švedske. Prisutnima su se obratili  Zoran… Nastavite sa čitanjem »