Monthly Archives: septembar 2017

REGIONALNA PREZENTACIJA PROGRAMA “EXCHENGE 5”

REGIONALNA PREZENTACIJA PROGRAMA “EXCHENGE 5”

U Beogradu, dana 26.09.2017.godine u organizaciji  SKGO i Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, održana je regionalna prezentacija programa Exchange 5. Prisutnima su se obratili Branko Ružić, ministar državne uprave i lokalne samouprave, Štefan Hudolin, predstavnik delegacije EU u Srbiji, Đorđe Staničić, generalni sekretar Stalne konferencije gradova i opština. Delegaciju opštine Bogatić na ovom skupu… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽAN SASTANAK MREŽE SKGO ZA UPRAVLJANJE LJUDSKIM RESURSIMA

ODRŽAN SASTANAK MREŽE SKGO ZA UPRAVLJANJE LJUDSKIM RESURSIMA

U ponedeljak, 25.09.2017.godine u Beogradu, u hotelu „Metropol palas“, održan je sastanak Mreže  Stalne konferencije gradova i opština  za upravljanje ljudskim resursima. Pored članova Mreže  SKGO za upravljanje ljudskim resursima,predstavnika  privrednika, sastanku su prisustvovali i gradonačelnici i  predsednici opština.  Opštinu  Bogatić na skupu predstavljao je predsednik Opštine, Nenad Beserovac. Osnovna tema sastanka  bila je razmena… Nastavite sa čitanjem »

OPŠTINA BOGATIĆ, VLADIMIRCI I MALI ZVORNIK ZAJEDNIČKIM PROJEKTOM KONKURIŠU ZA SREDSTVA IZ PROGRAMA “Exchange 5”

OPŠTINA BOGATIĆ, VLADIMIRCI I MALI ZVORNIK  ZAJEDNIČKIM PROJEKTOM KONKURIŠU ZA SREDSTVA IZ PROGRAMA “Exchange  5”

U sredu 20.09.2017. godine, u Maloj sali Skupštine opštine Bogatić, održan je sastanak, kojem su pored predstavnika naše Opštine, prisustvovali i predsednik opštine Vladimirci, g-din Milorad Milinković sa saradnicima, predstavnici opštine Mali Zvornik, kao i g-đa Vanesa Belkić, konsultant Udruženja „Centrir“ (Centar za ravnomeran regionalni razvoj) Beograd. Tema sastanka bilo je apliciranje tri Opštine na… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽANA 15.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE BOGATIĆ

ODRŽANA 15.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE BOGATIĆ

Dana 08.09.2017.godine održana je 15. sednica Opštinskog veća Opštine Bogatić. Među značajanijm tačkama dnevnog reda članovi Opštinskog veća razmatrali su i usvojili predlog o razrešenju načelnika Opštinske uprave Opštine Bogatić, Branka Danilovića.  Predlog za razrešenje Načelnika dostavilo je 12 odbornika Skupštine opštine Bogatić. Za razrešenje načelnika Opštinske uprave, glasalo je 7 članova Opštinskog veća  SNS,… Nastavite sa čitanjem »

POTPISAN UGOVOR O NASTAVKU RADOVA NA SPORTSKOJ HALI U BOGATIĆU

U četvrtak, 07.09.2017.godine u Ministarstvu privrede, u Beogradu, predsednik Opštne Bogatić Nenad Beserovac, potpisao je Ugovor o izvođenju radova na izgradnji fiskulturne sale Mačvanske srednje škole – završna faza sa predstavnicima Ministarstva privrede i izvođačem radova „Axis group inženjering” doo Kraljevo. Vrednost radova završne faze iznose 16.527.616,50 dinara sa PDV-om, od čega je deo sredstava… Nastavite sa čitanjem »

INTERVJU PREDSEDNIKA OPŠTINE BOGATIĆ “GLASU PODRINJA”

INTERVJU PREDSEDNIKA OPŠTINE BOGATIĆ “GLASU PODRINJA”

Predsednik Opštine Bogatić Nenad Beserovac povodom dana Opštine, dao je intervju nedeljnom listu “Glas Podrinja” koji prenosimo u celosti. Povodom 10.septembra dana Opštine Bogatić, obavili smo razgovor sa predsednikom Opštine, g-dinom Nenadom Beserovcem, koji nam je sa puno optimizma izjavio sledeće: Kraj prošle kalendarske godine, obeležio je za građane ne toliko vidljiv, ali veoma kompleksan… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽANA SEDNICA ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE OPŠTINE BOGATIĆ

ODRŽANA SEDNICA  ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE OPŠTINE BOGATIĆ

            Štab za vanredne situacije Opštine Bogatić zasedao je dana 05.09.2017.godine povodom dobijenih  zahteva direktora OŠ „Janko Veselinović“ Crna Bara od 01.09.2017.godine  i 04.09.2017.godine, a radi postupanja rešavanja problema snabdevanja pijaćom vodom u školama u Crnoj Bari i izdvojenom odeljenju u Glogovcu. U cilju obezbeđivanja snabdevanja vodom u OŠ „Janko… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽAN RADNI SASTANAK ČLANOVA NALED-A SA PREDSEDNICOM VLADE

ODRŽAN RADNI SASTANAK ČLANOVA NALED-A SA PREDSEDNICOM VLADE

  U petak, 01.09.2017.godine u Beogradu, u hotelu Hajat održan je radni sastanak  članova i partnera NALED-a sa predsednicom Vlade Republike Srbije, Anom Brnabić. Opštinu  Bogatić, koja je članica Skupštine NALED-a,  predstavljao je  predsednik Opštine Bogatić, Nenad Beserovac. U dijalogu sa gradonačelnicima, predsednicima opština, privrednicima, liderima civilnog društva i međunarodne zajednice koje okuplja NALED, premijerka … Nastavite sa čitanjem »