ОДРЖАНА СЕДНИЦА ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ

6. септембра 2017.

 

 

 

 

 

 

Штаб за ванредне ситуације Општине Богатић заседао је дана 05.09.2017.године поводом добијених  захтева директора ОШ „Јанко Веселиновић“ Црна Бара од 01.09.2017.године  и 04.09.2017.године, а ради поступања решавања проблема снабдевања пијаћом водом у школама у Црној Бари и издвојеном одељењу у Глоговцу.

У циљу обезбеђивања снабдевања водом у ОШ „Јанко Веселиновић“ у Црној Бари,  Штаб је донео  закључак да се у што краћем року изврши побијање цеви и тим путем обезбеди технички и хемијски исправна вода. До тада ће бити обезбеђена пластична цистерна за пијаћу воду која ће се свакодневно пунити од стране ЈКП “Богатић“ Богатић. Што се тиче издвојеног одељења у Глоговцу донет је закључак да се изврше радови на копању нове септичке јаме, као и да се обезбеде довољне количине флаширане воде за пиће, као и да се уз помоћ хлора поправи хемијска тренутна неисправност воде.

У циљу трајног решења проблема,  донета Одлука да се обаве разговори са Рударско-геолошким факултетом, у вези  бушења бунара на Васином шибу ради израде сеоског водовода којим би се снабдевала насељена места Црна Бара, Глоговац, Совљак и Баново Поље.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *