Monthly Archives: avgust 2017

SVEČANO OBELEŽEN POČETAK ŠKOLSKE GODINE

SVEČANO OBELEŽEN POČETAK ŠKOLSKE GODINE

Danas je u Kulturno obrazovnom centru u Bogatiću održan prijem za đake prvake iz svih 6 osnovnih škola sa teritorije naše opštine. Ove godine 219 mališana od lokalne samouprave dobilo je prigodne poklone. Svečanosti su  prisustvovali predsednik Opštine Nenad Beserovac, pomoćnik predsednika Opštine zadužen za oblast obrazovanja, kulture, sporta i pitanja mladih, Dalibor Ostojić, direktori… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽANA 15.SEDNICA OPŠTINSKOG ODBORA SPS BOGATIĆ

  Dana 30.08.2017.godine u Bogatiću održana je 15.sednica Opštinskog odbora SPS Bogatić. Tema sednice bila je aktuelna politička situacija u opštini Bogatić. Rukovodstvo Opštinskog odbora upoznalo je prisutne članove da je došlo do potpisivanja novog koaliconog sporazuma sa koalicinim partnerom  Srpskom naprednom strankom, uvažavajući činjenicu da je došlo do promene sastava i broja  u odborničkim… Nastavite sa čitanjem »

PREDSTAVNICI OPŠTINE BOGATIĆ U OBILASKU ŠKOLA

PREDSTAVNICI OPŠTINE BOGATIĆ U OBILASKU ŠKOLA

U ime investitora Opštine Bogatić, predsednik Opštine Nenad Beserovac i pomoćnik predsednika Opštine  za oblast obrazovanja, kulture, sporta i pitanja mladih Dalibor Ostojić, obišli su  radove na sanaciji objekta OŠ „Mika Mitrović“ u Bogatiću  koji se finansiraju iz sredstava Vladine Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima. Ukupna vrednost projekta na sanaciji objekta iznosi 36.153.158,07 dinara. Takođe,… Nastavite sa čitanjem »

OPŠTINA BOGATIĆ POTPISALA UGOVOR O REVITALIZACIJI POLJSKIH PUTEVA

OPŠTINA BOGATIĆ POTPISALA UGOVOR O REVITALIZACIJI POLJSKIH PUTEVA

U Beogradu, u Klubu narodnih poslanika, dana 28.08.2017.godine, predstavnici 67 jedinica lokalnih samouprava sa teritorije centralne Srbije, zaključili su  ugovore o korišćenju sredstava za uređenje nekategorisanih puteva i otresišta sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Upravom za poljoprivredno zemljište. Za uređenje nekategorisanih puteva i otresišta, budžetom Republike Srbije i u skladu sa  Uredbom o utvrđivanju… Nastavite sa čitanjem »

Održana sednica SO Bogatić

Održana sednica SO Bogatić

U petak 25.08.2017. godine na zahtev odbornika Srpske napredne stranke,  održana je i druga vanredna sednica SO Bogatić sa dve tačke dnevnog reda: razrešenje člana Opštinskog veća Opštine Bogatić i imenovanje člana Opštinskog veća Opštine Bogatić. Na predlog 16 odbornika Srpske napredne stranke razrešen je Dragan Davidović (Pokret socijalista) mandata člana Opštinskog veća, a imenovan… Nastavite sa čitanjem »

Održana vanredna sednica SO Bogatić

Održana vanredna sednica SO Bogatić

U petak 25.08.2017. god. na zahtev  odbornika Srpske napredne stranke, održana je vanredna sednica Skupštine opštine Bogatić. Predložene tačke dnevnog reda odnosile su se na imenovanje predsednika Opštinske izborne komisije i razrešenje predsednika Opštine Bogatić Nenada Beserovca (SPS). Predlog za razrešenje predsednika Opštine Nenada Beserovca (SPS) odbornici Srpske napredne stranke povukli su  pre početka sednice,… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽANA 11.SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE BOGATIĆ

ODRŽANA 11.SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE BOGATIĆ

Danas je održana 11.sednica Skupštine opštine Bogatić.  Pred odbornicima Skupštine opštine našlo je se 16 tačaka dnevnog reda.  Na osnovu predloga za dopunu dnevnog reda,  odbornika Srpske napredne stranke dnevni red je proširen za još 6 tačaka i to predlogom rešenja o razrešenju predsednika i članova Upravnog odbora Doma zdravlja Bogatić i imenovanjem novih članova,… Nastavite sa čitanjem »