Monthly Archives: mart 2017

ODRŽANA ZAVRŠNA TRIBINA SPS U BOGATIĆU

ODRŽANA ZAVRŠNA TRIBINA SPS U BOGATIĆU

U Bogatiću 27.03.2017.godine u sklopu izborne kampanje za predsedničke izbore Opštinski odbor SPS Bogatić održao je završnu tribinbi pred oko 450 članova i simpatizera SPS. Gosti na tribini bili su predsednik Socijalističke partije Srbije,k prvi potpredsednik Vlade R.Srbije i ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić, član Predsedništva SPS Vanja Vukić, Ivan Karić, predsednik partije Zelenih. Ovom… Nastavite sa čitanjem »

Konferencija o sporovođenju Zakona o ozakonjenju objekata

Konferencija o sporovođenju Zakona o ozakonjenju objekata

Predsednik Opštine Bogatić, Nenad Beserovac, sa saradnicima, Slavkom Vladimirovićem, rukovodiocem Odeljenja za urbanizam, stambeno-komunalne poslove, građevinsko zemljište i infrastrukturu i Zoranom Arsenovićem, šefom Odseka za građevinsko zemljište i infrastrukturu, prisustvovao je, na poziv potpredsednice Vlade Republike Srbije i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof.dr Zorane Mihailović, na konferenciji za novinare, koja je održana 15. marta… Nastavite sa čitanjem »

Predsednik Opštine Bogatić potpisao ugovor o namenskim transferima

Predsednik Opštine Bogatić potpisao ugovor o namenskim transferima

Ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja, Aleksandar Vulin i predstavnici 123 lokalne samouprave, 15. marta 2017. godine u Palati Srbija, zaključili su ugovore o namenskim transferima, namenjenih razvoju postojećih i razvijanju novih usluga socijalne zaštite, vredne 701 milion dinara. „Država Srbija obezbedila je novac i to 300 miliona dinara više nego prošle godine,… Nastavite sa čitanjem »