ODRŽANA ZAVRŠNA TRIBINA SPS U BOGATIĆU

28. marta 2017.

U Bogatiću 27.03.2017.godine u sklopu izborne kampanje za predsedničke izbore Opštinski odbor SPS Bogatić održao je završnu tribinbi pred oko 450 članova i simpatizera SPS. Gosti na tribini bili su predsednik Socijalističke partije Srbije,k prvi potpredsednik Vlade R.Srbije i ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić, član Predsedništva SPS Vanja Vukić, Ivan Karić, predsednik partije Zelenih.

Ovom prilikom predsednik SPS, Ivica Dačić izjavio je: ” Na izborima 2.aprila odlučuje se hoćemo li da idemo napred, putem stabilnosti, kontinuiteta i jedinstva zemlje ili hoćemo da uništimo sve dobro što smo zajedno uradili Aleksandar Vučić i mi za Srbiju. Srbija može štititi svoje interesnje samo ako je jaka, ako je poštuju, ako možemo da razgovaramo sa najvažnijim svetskim liderima kao što sada radimo. A može da bude jaka samo ako je stabilna. Zato SPS želi stabilnost, želomi da Vučić bude izabran za predsednika, želimo da nastavimo da radimo zajedno u Vladi R.Srbije i zato je ovo i naša borba. Na kako je rekao, nedobronamerne izjave protivnika koji govore da je pogrešno što SPS nema svog predsedničkog kandidata, Dačić je rekao: “Nije tačno, mi imamo kandidata. Aleksandar Vučić je kandidat svih nas. Ovom prilikom pozvao je sve prisutne da glasaju za Vučića, jer time glasaju i za SPS.

Zajedno sa najbližim saradnicima , predsednik Opštinskog odbora SPS Bogatić, Nenad Beserovac okupljene je podsetio na postignute rezultate vladajuće koalicije u opštini Bogatić i naveo da je podrška zajedničkom kanidatu od ključne važnosti za dalji napredak.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *