ОДРЖАНА ЗАВРШНА ТРИБИНА СПС У БОГАТИЋУ

28. марта 2017.

У Богатићу 27.03.2017.године у склопу изборне кампање за председничке изборе Општински одбор СПС Богатић одржао је завршну трибинби пред око 450 чланова и симпатизера СПС. Гости на трибини били су председник Социјалистичке партије Србије,к први потпредседник Владе Р.Србије и министар спољних послова, Ивица Дачић, члан Председништва СПС Вања Вукић, Иван Карић, председник партије Зелених.

Овом приликом председник СПС, Ивица Дачић изјавио је: ” На изборима 2.априла одлучује се хоћемо ли да идемо напред, путем стабилности, континуитета и јединства земље или хоћемо да уништимо све добро што смо заједно урадили Александар Вучић и ми за Србију. Србија може штитити своје интересње само ако је јака, ако је поштују, ако можемо да разговарамо са најважнијим светским лидерима као што сада радимо. А може да буде јака само ако је стабилна. Зато СПС жели стабилност, желоми да Вучић буде изабран за председника, желимо да наставимо да радимо заједно у Влади Р.Србије и зато је ово и наша борба. На како је рекао, недобронамерне изјаве противника који говоре да је погрешно што СПС нема свог председничког кандидата, Дачић је рекао: “Није тачно, ми имамо кандидата. Александар Вучић је кандидат свих нас. Овом приликом позвао је све присутне да гласају за Вучића, јер тиме гласају и за СПС.

Заједно са најближим сарадницима , председник Општинског одбора СПС Богатић, Ненад Бесеровац окупљене је подсетио на постигнуте резултате владајуће коалиције у општини Богатић и навео да је подршка заједничком канидату од кључне важности за даљи напредак.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *