Monthly Archives: februar 2017

ODRŽANA 12.SEDNICA OPŠTINSKOG ODBORA SPS BOGATIĆ

Dana 28.02.2017.godine održana je 12.sednica Opštinskog odbora SPS Bogatić. Pored članova Opštinskog odbora sednici je prisustvovao Vanja Vukić, član  predsedništva SPS. Članovi Opštinskog odbora razmatrali su 8 tačaka dnevnog reda. Između ostalog, na ovoj sednici data je saglasnost kandidatu za predsednika MO SPS Badovinci, Dragutinu Jevtiću i izvršeno kooptiranje člana u Opštinski odbor, Dragutina Jevtića…. Nastavite sa čitanjem »

Predsednik Beserovac, prisustvovao Konferenciji “Ka boljoj demografskoj budućnosti Srbije”

Predsednik Beserovac, prisustvovao Konferenciji “Ka boljoj demografskoj budućnosti Srbije”

Predsednik opštine Bogatić, Nenad Beserovac, učestvovao je na naučnoj konferenciji pod nazivom „ Ka boljoj demografskoj budućnosti Srbije“, koja je održana u ponedeljak, 27. februara u Svečanoj sali SANU, u organizaciji Srpske akademije nauka i umetnosti, Kabineta ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku i Centra za demografska istraživanja Instituta društvenih nauka. Konferenciju… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽANA 4.SEDNICA OKRUŽNOG ODBORA SPS MAČVANSKOG OKRUGA

ODRŽANA 4.SEDNICA OKRUŽNOG ODBORA  SPS MAČVANSKOG OKRUGA

Dana 26.02.2017.godine u Šapcu, održana je 4.sednica Okružnog odbora SPS Mačvanskog okruga. Sednici su prisustvovali Vanja Vukić, član Predsedništva SPS i Snežana Paunović. Ovom prilikom predstavnici gradskih i opštinskih organzacija upoznali su prisutne sa  aktivnostima, kao i problemima u funkcionisanju odbora, kao i svim aktivnostima organizacija u periodu između dve sednice Okružnog odbora.  

ODRŽANA 10.SEDNICA IZVRŠNOG ODBORA OO SPS BOGATIĆ

Dana 20.02.2017.godine održana je 10. sednica Izvršnog odbora Opštinskog odbora SPS Bogatić. Članovi Izvršnog odbora upoznati su sa informacijama sa održane sednice Glavnog odbora SPS  koja je održana 18.02.2017.godine na kojoj je jednoglasno za  kandidata za predsednika R.Srbije predložen premijer Vlade R.Srbije Aleksandar Vučić, kao zajednički kandidat koalicije. U toku sednice dogovorene su sve predizborne… Nastavite sa čitanjem »

OPŠTINA BOGATIĆ NA ZAVRŠNOJ CEREMONIJI “NAJBOLJE IZ SRBIJE 2016”

OPŠTINA BOGATIĆ NA ZAVRŠNOJ CEREMONIJI “NAJBOLJE IZ SRBIJE 2016”

Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija je 02.02.2017.godine u Kongresom centru „Master“ Novosadskog sajma, dodelili su priznanja najuspešnijim domaćim robnim i korporativnim brendovima na završnoj ceremoniji akcije „Najbolje iz Srbije 2016“. Dodeli priznanja prisustvovali su ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, ministar privrede Goran Knežević, predsednik Vlade Vojvodine Igor… Nastavite sa čitanjem »