ODRŽANA 12.SEDNICA OPŠTINSKOG ODBORA SPS BOGATIĆ

28. februara 2017.

Dana 28.02.2017.godine održana je 12.sednica Opštinskog odbora SPS Bogatić. Pored članova Opštinskog odbora sednici je prisustvovao Vanja Vukić, član  predsedništva SPS.

Članovi Opštinskog odbora razmatrali su 8 tačaka dnevnog reda. Između ostalog, na ovoj sednici data je saglasnost kandidatu za predsednika MO SPS Badovinci, Dragutinu Jevtiću i izvršeno kooptiranje člana u Opštinski odbor, Dragutina Jevtića. Na ovoj sednici  razrešeni su članovi Izvršnog odbora OO SPS Bogatić, Marije Maletić, zbog prestanka funkcije predsednika Saveta socijalističke omladine, dr Dragomira Pejovića, zbog prestanka funkcije šefa odborničke grupe u SO Bogatić i Dragana Delića, zbog prestanka članstva u Opštinskom odboru SPS Bogatić. Za članove Izvršnog odbora izabrani su Živan Jakšić iz Badovinaca, Anđelko Uglješić, kao šef Odborničke grupe SPS  u SO Bogatić i Svetomir Rosić iz Belotića.

Vanja Vukić, član Predsedništva SPS u svom obraćanju istakao da je Opštinski odbor SPS ponos SPS i da sve organizacije u Srbiji treba da se ugledaju na rad Opštinskog odbora u Bogatiću.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *