ОДРЖАНА 12.СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СПС БОГАТИЋ

28. фебруара 2017.

Дана 28.02.2017.године одржана је 12.седница Општинског одбора СПС Богатић. Поред чланова Општинског одбора седници је присуствовао Вања Вукић, члан  председништва СПС.

Чланови Општинског одбора разматрали су 8 тачака дневног реда. Између осталог, на овој седници дата је сагласност кандидату за председника МО СПС Бадовинци, Драгутину Јевтићу и извршено кооптирање члана у Општински одбор, Драгутина Јевтића. На овој седници  разрешени су чланови Извршног одбора ОО СПС Богатић, Марије Малетић, због престанка функције председника Савета социјалистичке омладине, др Драгомира Пејовића, због престанка функције шефа одборничке групе у СО Богатић и Драгана Делића, због престанка чланства у Општинском одбору СПС Богатић. За чланове Извршног одбора изабрани су Живан Јакшић из Бадовинаца, Анђелко Угљешић, као шеф Одборничке групе СПС  у СО Богатић и Светомир Росић из Белотића.

Вања Вукић, члан Председништва СПС у свом обраћању истакао да је Општински одбор СПС понос СПС и да све организације у Србији треба да се угледају на рад Општинског одбора у Богатићу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *