OPŠTINA BOGATIĆ NA ZAVRŠNOJ CEREMONIJI “NAJBOLJE IZ SRBIJE 2016”

4. februara 2017.
Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija je 02.02.2017.godine u Kongresom centru „Master“ Novosadskog sajma, dodelili su priznanja najuspešnijim domaćim robnim i korporativnim brendovima na završnoj ceremoniji akcije „Najbolje iz Srbije 2016“.

Dodeli priznanja prisustvovali su ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, ministar privrede Goran Knežević, predsednik Vlade Vojvodine Igor Mirović, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadeš, predstavnici gtradova i opština i druge zvanice. Opštinu Bogatić na završnoj ceremoniji predstavljao je predsednik Opštine, Nenad Beserovac.

Priznanja su dodeljena u 25 kategorija, među kojima su i tri nove: najuspešnije uvođenje startap preduzeća, najbolja turistička i privredna manifestacija u funkciji promocije Srbije, kao i nagrada žirija. U akciji „Najbolje iz Srbije 2016“ takmičilo se više od 140 kompanija, koje su nominovale 196 brendova, 20 % više u odnosu na prethodnu akciju.

Vrednostima koje prave, pojedinačni brendovi daju snagu nacionalnom brendu, stvarajući sliku o novoj Srbiji kao zemlji uspešnih priča, koja postaje sve privlačnija svetu i političarima i investitorima i kupcima i turistima, naglasio je predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadeš.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić poručio je na svečanosti u Master centru Novosadskog sajma da su kompanije nosioci priznanja „Nabolje iz Srbije” jezgro nove srpske poslovne elite.

Odajući priznanje ovogodišnjim dobitnicima priznanja predsednik Pokrajinske vlade je istakao da je oznaka „Najbolje iz Srbije“ svojevrsna lična karta za tržišnu utakmicu i značajan segment nematerijalne, ali veoma važne dodate vrednosti koja se u današnjem svetu naziva brend. Ministar privrede Goran Knežvić ovomprilikom istakao je da će ministarstvo privrede nastaviti da pruža i finansijsku i nefinansijsku podršku, kako bi se omogućio bolji poslovni ambijent.

Dobitnici nagrade koriste znak „Najbolje iz Srbije“ kao simbol kvaliteta, poverenja potrošača i poslovnih partnera.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *