ОПШТИНА БОГАТИЋ НА ЗАВРШНОЈ ЦЕРЕМОНИЈИ “НАЈБОЉЕ ИЗ СРБИЈЕ 2016”

4. фебруара 2017.
Привредна комора Србије у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација је 02.02.2017.године у Конгресом центру „Мастер“ Новосадског сајма, доделили су признања најуспешнијим домаћим робним и корпоративним брендовима на завршној церемонији акције „Најбоље из Србије 2016“.

Додели признања присуствовали су министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић, министар привреде Горан Кнежевић, председник Владе Војводине Игор Мировић, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, председник Привредне коморе Србије Марко Чадеш, представници гтрадова и општина и друге званице. Општину Богатић на завршној церемонији представљао је председник Општине, Ненад Бесеровац.

Признања су додељена у 25 категорија, међу којима су и три нове: најуспешније увођење стартап предузећа, најбоља туристичка и привредна манифестација у функцији промоције Србије, као и награда жирија. У акцији „Најбоље из Србије 2016“ такмичило се више од 140 компанија, које су номиновале 196 брендова, 20 % више у односу на претходну акцију.

Вредностима које праве, појединачни брендови дају снагу националном бренду, стварајући слику о новој Србији као земљи успешних прича, која постаје све привлачнија свету и политичарима и инвеститорима и купцима и туристима, нагласио је председник Привредне коморе Србије, Марко Чадеш.

Потпредседник Владе Србије и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић поручио је на свечаности у Мастер центру Новосадског сајма да су компаније носиоци признања „Набоље из Србије” језгро нове српске пословне елите.

Одајући признање овогодишњим добитницима признања председник Покрајинске владе је истакао да је ознака „Најбоље из Србије“ својеврсна лична карта за тржишну утакмицу и значајан сегмент нематеријалне, али веома важне додате вредности која се у данашњем свету назива бренд. Министар привреде Горан Кнежвић овомприликом истакао је да ће министарство привреде наставити да пружа и финансијску и нефинансијску подршку, како би се омогућио бољи пословни амбијент.

Добитници награде користе знак „Најбоље из Србије“ као симбол квалитета, поверења потрошача и пословних партнера.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *