Monthly Archives: januar 2017

ODRŽAN VANREDNI IZBORNI SASTANAK MO SPS BADOVINCI

Dana 30.01.2017.godine u Badovincima, održan je vanredni izborni sastanak  MO SPS Badovinci,  na osnovu Odluke Opštinskog odbora SPS Bogatić o održavanju vanrednih izbora u MO SPS Badovinci. Sastanku su, pored članova Mesne organizacije SPS Badovinci prisustvovali: Nenad Beserovac , predsednik OO SPS Bogatić,  dr Goran Makunčević i Anđelko Uglješić, potpredsednici OO SPS Bogatić, Tijana Pejović, član… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽANA 8.SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE BOGATIĆ

ODRŽANA  8.SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE  BOGATIĆ

Dana 30.01.2017.godine održana je 8. sednica Skupštine opštine Bogatić. Među značajnijim tačkama dnevnog reda odbornici SO Bogatić su razmatrali i  usvojili Lokalni akcioni plan zapošljavanja Opštine Bogatić za 2017.godinu. Ovaj dokument predstavlja objedinjen pregled ciljeva i prioriteta politike zapošljavanja koje je potrebno ostvariti kako bi se doprinelo punoj implementaciji strateškog cilja politike zapošljavanja,  kako na… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽANA 10.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE BOGATIĆ

ODRŽANA 10.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE BOGATIĆ

Danas 23.01.2017.godine održana je  10. sednica Opštinskog veća opštine Bogatić.Članovi Opštinskog veća opštine Bogatić razmatrili su i utvrdili  predlog Odluke o usvajanju Lokalnog akcionog plana zapošljavanja opštine Bogatić za 2017.godinu, kojim su definisani ciljevi i prioriteti politike zapošljavanja i utvrđeni programi i mere koji će se  realizovati kako bi se dostigli postavljeni ciljevi i omogućilo… Nastavite sa čitanjem »

Održana 11. sednica Opštinskog odbora SPS Bogatić

Održana 11. sednica Opštinskog odbora SPS Bogatić

Dana 12.01.2017.godine održana je 11. sednica Opštinskog odbora SPS Bogatić. Članovi Opštinskog odbora  doneli su Odluku o održavanju i sprovođenju vanrednih izbora u Mesnoj organizaciji SPS Badovinci a na osnovu Statuta Socijalističke partije Srbije i Pravilnika o izborima u SPS i Odluku o održavanju druge izborne skupštine Foruma žena OO SPS Bogatić. Između ostalog članovi… Nastavite sa čitanjem »