Monthly Archives: decembar 2016

ODRŽANA 7.SEDNICA SO BOGATIĆ

ODRŽANA 7.SEDNICA SO BOGATIĆ

Dana 29.12.2016.godine održana je 7.sednica Skupštine  opštine  Bogatić.Pred odbornicima Skupštine opštine Bogatić bilo je 12 tačaka dnevnog reda. Najvažnija tačka koju su odbornici razmatrali bila je Odluka o budžetu opštine Bogatić za 2017.godinu sa projekcijama za 2018. i 2019.godinu. Nenad Beserovac, predsednik Opštine Bogatić je ovom prilikom istakao  da je  Opština  Bogatić ispoštovala sve instrukcije… Nastavite sa čitanjem »

ZAKAZANA 7.SEDNICA SO BOGATIĆ

Za 29.12.2016.godine zakazana je sedma sednica Skupštine opštine Bogatić. Odbornici Skupštine Opštine Bogatić između ostalog razmatraće predlog Odluke o budžetu Opštine Bogatić za 2017.godinu sa projekcijama  za 2018. i 2019.godinu, predlog Odluke o osnivanju budžetskog fonda za poljoprivredu i ruralni razvoj Opštine Bogatić, predlog Kadrovskog plana radnih mesta u Opštinskoj upravi, Opštinskom pravobranilaštvu, stručnim službama… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽANA 9.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE BOGATIĆ

ODRŽANA 9.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE BOGATIĆ

Dana 26.12.2016.godine održana je 9.sednica Opštinskog veća Opštine Bogatić. Članovi Opštinskog veća Opštine Bogatić razmatrali su i utvrdili predlog Odluke o budžetu Opštine Bogatić za 2017.godinu sa projekcijama za 2018. i 2019.godinu, predlog Kadrovskog plana radnih mesta u Opštinskoj upravi, Opštinskom pravobranilaštvu, stručnim službama i posebnim organizacijama Opštine Bogatić, a na osnovu Zakona o zaposlenima… Nastavite sa čitanjem »

JKP “BOGATIĆ” OBNOVILO VOZNI PARK

JKP “BOGATIĆ” OBNOVILO VOZNI PARK

Javno komunalno preduzeće “Bogatić”  obnovilo je svoj vozni park . U petak 23.decembra dopremljeno je novo kombinovano vozilo – rovokopač. Slobodan Đurković, direktor JKP. “Bogatić” ovom prilikom  istakao je: “Nabavljeni rovokopač dopremljen je u osnovnom paketu, uz hidraulični dodatak i dasku za sneg. Postoji mogućnost dopune sa čak 16 dodatnih alata, a već je planirana… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽANA 6. SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE BOGATIĆ

Dana 21.12.2016.godine u Bogatiću, održana je  6. sednica Skupštine opštine Bogatić.Među značajnijim tačkama dnevnog reda odbornici Skupštine opštine Bogatić razmatrali su i usvojili Odluku o trećoj izmeni i dopuni Odluke o budžetu Opštine Bogatić za 2016.godinu sa projekcijama za 2017. i 2018.godinu. Ukupni prihodi i primanja od prodaje nefinansijske imovine opštine Bogatić iznose oko 642… Nastavite sa čitanjem »

Održana 8. sednica Opštinskog veća Opštine Bogatić

  Dana 16.12.2016.godine održana je 8.sednica Opštinskog veća Opštine Bogatić. Članovi Opštinskog veća Opštine Bogatić razmatrali su i utvrdili predlog Odluke o trećoj izmeni i dopuni Odluke o budžetu Opštine Bogatić za 2016.godinu sa projekcijama za 2017. i 2018.godinu. Između ostalog članovi Opštinskog veća su utvrdili predlog Odluke o utvrđivanju naknade za zaštitu i unapređenje… Nastavite sa čitanjem »

Opština Bogatić potpisala Sporazum o međusobnoj saradnji sa gradom Brjanskom

Opština Bogatić potpisala Sporazum o međusobnoj saradnji sa gradom Brjanskom

Delegacija ruskog grada Brjanska na čelu sa gradonačelnikom Aleksandrom Anatoljevičem Hlimankovim boravila je trodnevnoj poseti opštini Bogatić s ciljem da ozvaniči saradnju započetu u avgustu mesecu, prilikom boravka predsednika Opštine Bogatić Nenada Beserovca i predstavnika Mačvanskog uprvnog okruga  Rusiji. Tim povodom u Opštini Bogatić 09.12.2016.godine,  potpisan je Sporazum o međusobnoj saradnji opštine Bogatić i grada… Nastavite sa čitanjem »

OPŠTINA BOGATIĆ ZAVRŠILA POPIS NELEGALNIH OBJEKATA

OPŠTINA BOGATIĆ ZAVRŠILA POPIS  NELEGALNIH OBJEKATA

U Beogradu, 30.11.2016.godine u Vladi R.Srbije održana je konferencija za medije Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture povodom godinu dana primene Zakona o ozakonjenju objekata. Konferenciji su prisustvovali načelnici okruga, kao i predstavnici gradova i opština koji su imali najbolje rezultate u popisu nelegalnih objekata – Kragujevca, Čačka, Lapova, Svrljiga i Bogatića, kao i predstavnici gradova… Nastavite sa čitanjem »