JKP “BOGATIĆ” OBNOVILO VOZNI PARK

24. decembra 2016.

Javno komunalno preduzeće “Bogatić”  obnovilo je svoj vozni park . U petak 23.decembra dopremljeno je novo kombinovano vozilo – rovokopač.

Slobodan Đurković, direktor JKP. “Bogatić” ovom prilikom  istakao je: “Nabavljeni rovokopač dopremljen je u osnovnom paketu, uz hidraulični dodatak i dasku za sneg. Postoji mogućnost dopune sa čak 16 dodatnih alata, a već je planirana nabavka nekoliko iz asortimana proizvođača. Onda bismo mogli obavljati poslove popravljanja instalacija, razbijanja betona i betonskih  ploča, čišćenje kanala i košenja šiblja, kao i postavljanje kanalizacionih cevi u budućnosti”.

Vrednost rovokopača je 9,7 miliona dinara bez PDV-a, a nabavljen je iz programa kredita koji je JKP.”Bogatić” omogućila lokalna samouprava Bogatić.  “Naišli smo na veliko razumevanje od strane predsednika, Veća i odbrnika u Skupštini opštine, pa je odluka o kreditiranju nabavke ove mašine usvojena bez problema. Ovo je sedma ili osma mašina koja je nabavljena od kada sam na funkciji direktora u ovom preduzeću i nadam se da će se uspešna saradnja sa lokalnom samoupravom nastaviti”, dodao je Đurković.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *