ЈКП “БОГАТИЋ” ОБНОВИЛО ВОЗНИ ПАРК

24. децембра 2016.

Jавно комунално предузеће “Богатић”  обновило је свој возни парк . У петак 23.децембра допремљено је ново комбиновано возило – ровокопач.

Слободан Ђурковић, директор ЈКП. “Богатић” овом приликом  истакао је: “Набављени ровокопач допремљен је у основном пакету, уз хидраулични додатак и даску за снег. Постоји могућност допуне са чак 16 додатних алата, а већ је планирана набавка неколико из асортимана произвођача. Онда бисмо могли обављати послове поправљања инсталација, разбијања бетона и бетонских  плоча, чишћење канала и кошења шибља, као и постављање канализационих цеви у будућности”.

Вредност ровокопача је 9,7 милиона динара без ПДВ-а, а набављен је из програма кредита који је ЈКП.”Богатић” омогућила локална самоуправа Богатић.  “Наишли смо на велико разумевање од стране председника, Већа и одбрника у Скупштини општине, па је одлука о кредитирању набавке ове машине усвојена без проблема. Ово је седма или осма машина која је набављена од када сам на функцији директора у овом предузећу и надам се да ће се успешна сарадња са локалном самоуправом наставити”, додао је Ђурковић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *