Monthly Archives: novembar 2016

1. DECEMBAR -SVETSKI DAN BORBE PROTIV SIDE/HIVA

1. DECEMBAR -SVETSKI DAN BORBE PROTIV SIDE/HIVA

Dan borbe protiv  side obeležava se sutra 01.decembra i to je prilika da se ljudi širom sveta ujedine i pruže podršku onima koji boluju od ove bolesti, ali da se prisete svih onih koji su svoje živote izgubili , kao i da stavi akcenat na prevenciju i način zaštite. Povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv… Nastavite sa čitanjem »

Održana 7. sednica Opštinskog veća

Održana 7. sednica Opštinskog veća

Danas 30.11.2016.godine održana je 7. sednica Opštinskog veća Opštine Bogatić. Članovi  Opštinskog  veća su shodno  Zakonu o zaposlenima u autonomnoj pokrajini i jedinicama lokalne samouprave usvojili  objedinjeni Pravilnik  o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Opštinskoj upravi, Opštinskom pravobranilaštvu, stručnim službama i posebnim organizacijama Opštine Bogatić kojim se  uređuju  organizacione jedinice i njihov delokrug, rukovođenje… Nastavite sa čitanjem »

Održana 5. sednica SO Bogatić

Danas 30.11.2016.godine u Bogatiću, održana je  5. sednica Skupštine opštine Bogatić. Među značajnijim tačkama dnevnog reda odbornici Skupštine opštine Bogatić razmatrali su i usvojili Odluke o pokretanju postupka likvidacije JP Direkcije za građevinsko zemljište, puteve i izgradnju i prestanku rada, postojanja i brisanja Direkcije za poljoprivredu i selo, a na osnovu Zakona o izmenama i… Nastavite sa čitanjem »

ZAKAZANA 7.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE BOGATIĆ

Za sredu 30.11.2016.godine zakazana je sedma sednica Opštinskog veća Opštine Bogatić. Članovi Opštinskog veća razmatraće predlog Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Opštinskoj upravi, Opštinskom pravobranilaštvu, stručnim službama i posebnim organizacijama opštine Bogatić. Između ostalog članovi Opštinskog veća  razmatraće  i predlog Pravilnika o radu Saveta za koordinaciju bezbednosti saobraćaja na putevima na tgeritoriji… Nastavite sa čitanjem »

ZAKAZANA 5. SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE BOGATIĆ

Za sredu, 30.11.2016.godine zakazana je 5. sednica Skupštine opštine Bogatić.  Odbornici Skupštine opštine Bogatić razmatraće između ostalog predlog Odluke o četvrtoj izmeni i dopuni Statuta Opštine Bogatić, predlog Odluke o pokretanju postupka likvidacije JP.”Direkcija za građevinsko zemljište, puteve i izgradnju opštine Bogatić”,  predlog Odluke o prestanku rada, postojanja i brisanju Direkcije za poljoprivredu i selo… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽANA 6.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE BOGATIĆ

ODRŽANA 6.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE BOGATIĆ

Dana 23.11.2016.godine održana je 6 sednica  Opštinskog veća Opštine Bogatić. Članovi Opštinskog veća su između ostalog razmatrali i usvojili predlog Odluke o pokretanju postupka likvidacije JP.„Direkcija za građevinsko zemljište, puteve i izgradnju opštine Bogatić“, predlog Odluke o prestanku rada, postojanja i brisanju Direkcije za poljoprivredu i selo opštine Bogatić, predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke… Nastavite sa čitanjem »