Одржана Трећа седница СО Богатић

1. октобра 2016.

Дана 27.09.2016.године одржана је Трећа седница Скупштине општине Богатић.

Одборници СО Богатић  између осталог разматрали су и усвојили Одлуку о усклађивању одлуке о организовању  ЈП.”Дирекција за грађевинско земљиште, путеве и изградњу општине Богатић” са Законом о јавним предузећима, као и Одлуку о усклађивању оснивачког акта ЈКП. “Богатић” Богатић са Законом о јавним предузећима, усвојена је Одлука о задуживању Општине Богатић  кредитом у износу од 40.000.000,00 динара ради финансирања инфраструктурних пројеката, као и сагласност о задуживању ЈКП.”Богатић” Богатић  ради набавке нове комбиноване машине-ровокопача.images (1)

 Скупштина је дала сагласност на консолидовани шестомесечни извештај- извештај о извршењу буџета општине Богатић за период 01.01.2016-године до 30.06.2016.године.

На седници је разрешен и именован нови директор ТООБ, као и председници и чланови управних одбора установа чији је оснивач Општина Богатић.

Одборници Скупштине општине Богатић, потврдили су  мандат новоизабраном одборнику Драгану Ружићу (СПС). Kонстатован је и  престанак одборничког мандата одборницима Горану Макунчевићу (СПС) и Душану Туфегџићу (ЈС) због поднетих оставки.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *