Monthly Archives: jul 2016

26 godina Socijalističke partije Srbije

26 godina Socijalističke partije Srbije

Na današnji dan pre 26 godina, osnovana je Socijalistička partija Srbije. Na Osnivačkom kongresu usvojene su programske osnove i Statut kojim je SPS legitimisana kao savremena partija leve orijentacije. Na Osnivačkom kongresu su izabrani Slobodan Milošević za predsednika Partije, Glavni odbor, Statutarna i Nadzorna komisija. Socijalistička partija Srbije danas ima oko 200 hiljada članova, opštinske… Nastavite sa čitanjem »

Opština Bogatić potpisala ugovor o revitalizaciji atarskih puteva

  Opština Bogatić je jedna od 61 lokalne samouprave koja je dana 12.07.2016.godine u Beogradu sa Ministarstvom poljoprivrede i zaštite životne sredine potpisala ugovor o korišćenju sredstava za uređenje poljskih puteva i komasacije . Ukupna vrednost ove investicije je 691,6 miliona dinara, a učešće Ministarstva je 304 miliona dinara. Ugovor o korišćenju sredstava za uređenje… Nastavite sa čitanjem »

Održana druga sednica SO Bogatić

Održana druga sednica SO Bogatić

Danas je u  Bogatiću  održana druga sednica Skupštine opštine Bogatić. Kako su na prvoj sednici izabrani predsednik opštine i zamenik predsednika opštine, na ovoj sednici potvrđeni su mandati novim odbornicima Zoranu Mijatoviću iz Metkovića sa liste Ivica Dačić – SPS i Draganu Markoviću sa izborne liste SNS. Jednoglasno je usvojen završni račun Opštine Bogatić za… Nastavite sa čitanjem »

Druga sednica SO Bogatić

Druga sednica Skupštine opštine Bogatić, zakazana je za 06.07.2016.godine sa početkom u 10,00 časova. Među bitnijim tačkama dnevnog reda jesu usvajanje predloga odluke o završnom računu budžeta opštine Bogatič za 2015.godinu, predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o budžetu opštine Bogatić za 2016.godinu, kao i imenovanja članova radnih tela Skupštine opštine Bogatić.