26 godina Socijalističke partije Srbije

17. jula 2016.

Na današnji dan pre 26 godina, osnovana je Socijalistička partija Srbije. Na Osnivačkom kongresu usvojene su programske osnove i Statut kojim je SPS legitimisana kao savremena partija leve orijentacije. Na Osnivačkom kongresu su izabrani Slobodan Milošević za predsednika Partije, Glavni odbor, Statutarna i Nadzorna komisija.

Socijalistička partija Srbije danas ima oko 200 hiljada članova, opštinske organizacije u svim opštinama u Republici, i oko 5 hiljada mesnih organizacija, odnosno organizaciju u skoro svim mesnim zajednicama. SPS ima organizacije i u brojnim državama u Evropi, koje deluju u skladu sa zakonodavstvima svake od zemalja u kojoj su osnovane.
1

 

6 Comments on “26 godina Socijalističke partije Srbije

 1. Maja

  Samo napred i samo dalje,pokayali ste da ste najuspe[niji u Ma;vi,i pod hitno o;istite korov i neradnike,postavljajte stru;ne ljude na mestima direktora!

 2. Romić

  Zašto nešto ne preduzmete ,u Centru za socijalni rad se Vesna Ilić samo dere,jer ona misli ako je Čupina žena i kuma Branke Davidović da može do veka da se ponaša kao prostakuša i bude plaćena za to što vređa ljude.Smenite direktora i postavite nekog ko neće dozvoljavati Vesni Čupinoj da vređa ljude!!!Ona vređa ljude koji nemaju novca za hleb,majke sa više dece,ljude koji umiru!Slepica jedna !

 3. nevena

  Vi ste jedini op[tinari koji dozvoljavate da Mačvani koji najteže i najsiromašnije žive stalno trpe zlostavljanja i uvrede u centru za socijalni rad koji vodi najnesposobniji čovek na svetu . Zar vas nije sramota što vaše gradjane psuju u centru isteruju iz centra i vredjaju one socijalne radnice zajedno sa vladom djergovićem koji smrdi kao tvor i od koga ne moze da se udje u kanceariju ,zar vas nije sramota što ne mozete da naterate vladimira djergovica da se okupa i vesnu čupinu da prestane da vredja narod ??? a boba je kao šlag na tortu u kafani non stop ,i posto za nista u zivotu nije sposoban stavili ste ga da direktorise ,jadnoooo!

 4. nevena

  Vi ste jedini opstinari koji dozvoljavate da Mačvani koji najteže i najsiromašnije žive stalno trpe zlostavljanja i uvrede u centru za socijalni rad koji vodi najnesposobniji čovek na svetu . Zar vas nije sramota što vaše gradjane psuju u centru isteruju iz centra i vredjaju one socijalne radnice zajedno sa vladom djergovićem koji smrdi kao tvor i od koga ne moze da se udje u kanceariju ,zar vas nije sramota što ne mozete da naterate vladimira djergovica da se okupa i vesnu čupinu da prestane da vredja narod ??? a boba je kao šlag na tortu u kafani non stop ,i posto za nista u zivotu nije sposoban stavili ste ga da direktorise ,jadnoooo!

 5. JOVANA

  Kad vec pisete o cebntru za socijalni rad neka se zna da Vesna Vasić koja samo sa visom skolom radi u centru sve nas koji odemo kod nje salje kod njenog muza advokata da nam vodi slucajeve i on nas dere,eno sad otkako je Vesna u centru ona sa muzem renovira kucu u Klenju! Sve fina,fina,fina a ovamo samo pravi poso muzu advokatu a mi nesmemo da se pobunimo jer nam ona daje pare drzavne da njenom muzu plaćamo usluge.Ćutimo a oni se obogatiše!Vesna je sramota Beserevcu za Belotic !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *