26 година Социјалистичке партије Србије

17. јула 2016.

На данашњи дан пре 26 година, основана је Социјалистичка партија Србије. На Оснивачком конгресу усвојене су програмске основе и Статут којим је СПС легитимисана као савремена партија леве оријентације. На Оснивачком конгресу су изабрани Слободан Милошевић за председника Партије, Главни одбор, Статутарна и Надзорна комисија.

Социјалистичка партија Србије данас има око 200 хиљада чланова, општинске организације у свим општинама у Републици, и око 5 хиљада месних организација, односно организацију у скоро свим месним заједницама. СПС има организације и у бројним државама у Европи, које делују у складу са законодавствима сваке од земаља у којој су основане.
1

 

6 Comments on “26 година Социјалистичке партије Србије

 1. Maja

  Samo napred i samo dalje,pokayali ste da ste najuspe[niji u Ma;vi,i pod hitno o;istite korov i neradnike,postavljajte stru;ne ljude na mestima direktora!

 2. Romić

  Zašto nešto ne preduzmete ,u Centru za socijalni rad se Vesna Ilić samo dere,jer ona misli ako je Čupina žena i kuma Branke Davidović da može do veka da se ponaša kao prostakuša i bude plaćena za to što vređa ljude.Smenite direktora i postavite nekog ko neće dozvoljavati Vesni Čupinoj da vređa ljude!!!Ona vređa ljude koji nemaju novca za hleb,majke sa više dece,ljude koji umiru!Slepica jedna !

 3. nevena

  Vi ste jedini op[tinari koji dozvoljavate da Mačvani koji najteže i najsiromašnije žive stalno trpe zlostavljanja i uvrede u centru za socijalni rad koji vodi najnesposobniji čovek na svetu . Zar vas nije sramota što vaše gradjane psuju u centru isteruju iz centra i vredjaju one socijalne radnice zajedno sa vladom djergovićem koji smrdi kao tvor i od koga ne moze da se udje u kanceariju ,zar vas nije sramota što ne mozete da naterate vladimira djergovica da se okupa i vesnu čupinu da prestane da vredja narod ??? a boba je kao šlag na tortu u kafani non stop ,i posto za nista u zivotu nije sposoban stavili ste ga da direktorise ,jadnoooo!

 4. nevena

  Vi ste jedini opstinari koji dozvoljavate da Mačvani koji najteže i najsiromašnije žive stalno trpe zlostavljanja i uvrede u centru za socijalni rad koji vodi najnesposobniji čovek na svetu . Zar vas nije sramota što vaše gradjane psuju u centru isteruju iz centra i vredjaju one socijalne radnice zajedno sa vladom djergovićem koji smrdi kao tvor i od koga ne moze da se udje u kanceariju ,zar vas nije sramota što ne mozete da naterate vladimira djergovica da se okupa i vesnu čupinu da prestane da vredja narod ??? a boba je kao šlag na tortu u kafani non stop ,i posto za nista u zivotu nije sposoban stavili ste ga da direktorise ,jadnoooo!

 5. JOVANA

  Kad vec pisete o cebntru za socijalni rad neka se zna da Vesna Vasić koja samo sa visom skolom radi u centru sve nas koji odemo kod nje salje kod njenog muza advokata da nam vodi slucajeve i on nas dere,eno sad otkako je Vesna u centru ona sa muzem renovira kucu u Klenju! Sve fina,fina,fina a ovamo samo pravi poso muzu advokatu a mi nesmemo da se pobunimo jer nam ona daje pare drzavne da njenom muzu plaćamo usluge.Ćutimo a oni se obogatiše!Vesna je sramota Beserevcu za Belotic !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *