Друга седница СО Богатић

5. јула 2016.

Друга седница Скупштине општине Богатић, заказана је за 06.07.2016.године са почетком у 10,00 часова.

Među bitnijim tačkama dnevnog reda jesu usvajanje predloga odluke o završnom računu budžeta opštine Bogatič za 2015.godinu, predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o budžetu opštine Bogatić za 2016.godinu,images (1) kao i imenovanja članova radnih tela Skupštine opštine Bogatić.

7 Comments on “Друга седница СО Богатић

 1. ivan

  sLEPAC ONAJ bOBA DIREKTOR CENTRA PLAĆA IZ SVOG DZAPA ČISTAČICU DA BI MOGLA VOZAČEVA LJUBAVNICA DA RADI U CENTRU JER JE ČLANICA SNS -A a čistačica ulazi bez ugovora o radu za vreme vikenda isto Slobina drugarica pa gde to ima bre da neko ulazi bez ugovora o radu u centar za socijalni rad da čisti,kako sme uopšte da se ulazi u centar gde je sve strogo poverljivo tek tako ! pa zašto dozvoljavate da vas sloba tako bruka,cela macva bruji da on prima i zapošljava koga on hoće ! i vidi se da radi šta hoće i hvali se kako vas zajebava kako mu beserovac jede iz ruke i kako mu niko ništa ne može jer je glavni ! smenjujte ološ!

 2. klenje

  DIREKTOR CENTRA YA SOCIJALNI RAD U BOGATICÚ DOZVOLJAVA DA JEDNA ZENA ULAZI U USTANOVU YA VREME POPODNEVNIH SATI I YA VREME VIKENDA BEZ UGOVORA O RADU ŠTO JE SRAMOTA A PLAĆA JE DA “ČISTI” IZ SVOG DZEPA !!! MOLIM VAS DA REAGUJETE JER SLOBODAN KOVAČEVIĆ DIREKTOR CENTRA ZA SOCIJALNI RAD U BOGATIĆU RADI ŠTA ŽELI I PONAŠA SE KAO IDIOT!TRAŽITE MU UGOVOR O RADU,PITAJTE GA JER STE MU VI ODOBRILI DA BUDE DIREKTOR KAKO JE ORGANIZOVAO ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE HIGIJENE U CENTRU!AKO NIŠTA NE PREDUZMETE SVI MEDIJI ĆE PISATI O TOME JER ONO ŠTA RADI SLOBODAN KOVAČEVIĆ NE RADI NIKO NI JEDAN DIREKTOR SE TAKO NE PONAŠA SVI VAM SE SMEJU ZBOG TOGA A USKORO ĆE VAM SE SMEJATI SVI MEDIJI !!!

 3. strasno

  Priča se da Ljilja može da obezbedi informacije o usvojenjima deteta kojhe su u strogoj tajnosti,da može da obezbedi isfotokopiran predmet koji god hoćeš za 20 evra do 100 evra u zavisnosti od slučaja i da kao čistačica ulčazi u centar kad god hoće jer je Boba za to plaća,pa da li je moguće da ste dozvolili da se trguje informacijama za pare ???

 4. Slobodanka

  Slobodan Kovačević je velika sramota za direktora,krajnje je vreme da prestanete da ponižavate Mačvane postavljajući takve ljude na mestima direktora.Velika sramota i velika uvreda za sve nas,treba sve novine da objave i da prozovu ne samo njega vec i vas jer ste dozvolili idiotu da radi nezakonito i da krši zakon.

 5. Slobodanka

  Slobodan Kovačević je velika sramota za direktora,krajnje je vreme da prestanete da ponižavate Mačvane postavljajući takve ljude na mestima direktora.Velika sramota i velika uvreda za sve nas,treba sve novine da objave i da prozovu ne samo njega vec i vas jer ste dozvolili idiotu da radi nezakonito i da krši zakon!

 6. JOVANA

  Kad vec pisete o cebntru za socijalni rad neka se zna da Vesna Vasić koja samo sa visom skolom radi u centru sve nas koji odemo kod nje salje kod njenog muza advokata da nam vodi slucajeve i on nas dere,eno sad otkako je Vesna u centru ona sa muzem renovira kucu u Klenju! Sve fina,fina,fina a ovamo samo pravi poso muzu advokatu a mi nesmemo da se pobunimo jer nam ona daje pare drzavne da njenom muzu plaćamo usluge.Ćutimo a oni se obogatiše!Vesna je sramota Beserevcu za Belotic !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *