Прекинута Конститутивна седница СО Богатић

4. јуна 2016.

Дана 03.06.2016.године одржана је Прва конститутивна  седница Скупштине општине Богатић.

Конститутивна седница Скупштине општине Богатић којом је председавао најстарији одборник Синиша Пузић, прекинута је након четврте тачке дневног реда, због непостојања кворума.

На почетку седнице поред предложеног дневног реда , на захтев 18 одборника СПС-а  и СНС-а, усвојена је и допуна дневног реда у оквиру  које је требало да се изаберу председник Општине, заменик председника Општине и чланови Општинског већа Општине Богатић.

До прекида седнице одборници су усвојили извештај Изборне комисије Општине Богатић о спроведеним изборима за одборнике Скупштине општине, потврђени су мандати новоизабраним одборницима који су положили заклетву и усвојен је Пословник Скупштине општине  Богатић.

Наставак седнице се очекује 07.06.2016.године.

 

images (1)

One Comment on “Прекинута Конститутивна седница СО Богатић

  1. Мачванин

    Колико сам само био поносан на Мачву када је СПС добио гласове на изборима не могу да Вам опишем ! Срце ми је било пуно јер су прави људи изабрани ,а народ је препознао квалитет,поштење,рад,и изгласао их ! Сада ме много као човека понижава то што су чланови из СНС-а заузели још удобније места у фотељама у којима су и били а сви ми знамо какви су они људи,домаћини,директори,и радници уопште .Сви ми знамо какви су људи у Вучићевој странци,сви ми знамо колико су ти људи неуспешни,неискрени,нестручни,колико су безобразни,колики су нерадници и колики су ниткови !
    Да ли СПС мора да сарађује са највећим НИТКОВИМА у Мачви ,и због чега највећи нерадници добијају места директора ?То је питање на које СПС треба да одговори јер такав одговор дугујете грађанима који су гласали за Вас !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *