Monthly Archives: maj 2016

Zakazana Konstitutivna sednica SO Bogatić

Zakazana Konstitutivna sednica SO Bogatić

Konstitutivna sednica Skupštine opštine Bogatić zakazana je za 03.06.2016.godine – petak. Shodno Statutu Opštine Bogatić, sednicu je zakazao najstariji odbornik  novog saziva, Siniša Puzić. Na Konstitutivnoj sednici biće izabrani predsednik Skupštine opštine Bogatić i zamenik predsednika  Skupštine opštine i postavljen sekretar Skupštine.  

21.maj- Međunarodni dan kulturne raznolikosti za dijalog i razvoj

21.maj- Međunarodni dan kulturne raznolikosti za dijalog i razvoj

Danas se širom sveta obeležava Međunarodni dan kulturne raznolikosti za dijalog i razvoj. Generalna skupština Ujedinjenih nacija je rezolucijom 57/249 proglasila 21.maj Međunarodnim danom kulturne raznolikosti za dijalog i razvoj. Usvajanjem univerzalne deklaracije o kulturnoj raznolikosti međunarodna zajednica naglasila je važnost dijaloga između kultura i svoju posvećenost očuvanju raznolikosti. Srbija je jedna od 135 članica… Nastavite sa čitanjem »

SAOPŠTENJE OPŠTINSKOG ODBORA SPS BOGATIĆ

SAOPŠTENJE OPŠTINSKOG ODBORA SPS BOGATIĆ

Poštovani sugrađani, Želimo da vam se zahvalimo na velikoj podršci koju ste nam ukazali na održanim lokalnim  izborima. Imamo obavezu, a pre svega zadovoljstvo da se zahvalimo svima koji su u nama prepoznali opciju koja se okupila oko zajedničkog cilja,  da radom i znanjem utiče na bolji i kvalitetniji život svih nas i preuzme odgovornost… Nastavite sa čitanjem »