САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СПС БОГАТИЋ

1. маја 2016.

Поштовани суграђани,

Желимо да вам се захвалимо на великој подршци коју сте нам указали на одржаним локалним  изборима.

Имамо обавезу, а пре свега задовољство да се захвалимо свима који су у нама препознали опцију која се окупила око заједничког циља,  да радом и знањем утиче на бољи и квалитетнији живот свих нас и преузме одговорност за организацију живота у  нашој локалној заједници.

Захваљујемо се свим члановима  СПС Богатић, активистима, чуварима кутија и посматрачима  без чије посвећености и несебичности ништа од овога не би било могуће остварити.

Сигурни смо да ћемо својим радом и залагањем оправдати ваше указано поверење.

СЛУЖИМО НАРОДУ !!!sps

Општински одбор СПС Богатић

3 Comments on “САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СПС БОГАТИЋ

 1. Pavle

  Opravdajte poverenje i ne spajajte se sa strankom SNS -a koju na našoj opštini čine ljudi od kojih je većina neobrazovana ,ili završila Mega trend,ili i ne zna šta je završila,ili su alkoholičari,ili su smrdljivi ! Sa njima ne,nikako ! Sve ostalo može i opravdaćate naše poverenje !

 2. Павловић

  Господине председниче ,
  Ви сте господин човек у односу на многе политичаре у нашој Општини .Молим Вас као особу коју поштујем,у коју верујем као особу за коју су гласали чланови моје породице и моји пријатељи,молим Вас да не дозволите да се шире као кукољ они људи који ништа до сада нису урадили сем што су се учланили у странку СНС-а и покушали да се сместе на многа радна места где им место није јер та места не заслужују ! Такви људи су срамота за странку СНС-а и за нашу Општину .Када би Вучић знао какви су то људи у његовој странци све би их избацио и Ви то знате зато немојте молим Вас да изневерите поверење грађана јер људи који Вам верују знају шта је глад,и знају шта је немаштина али нису поклекли да трче у СНС и изневере своју децу ! Држите се достојанствено и молимо без СНС-а !

 3. Novak

  Hvale se članovi SNS da će zauzeti vlast i samo vas napadaju i ogovaraju iza leđa ! Svašta pričaju za vas i svašta pričaju za vaše opštinare i za vašu stranku i samo se domunđavaju i došaptavaju kako da izdejstvuju da se uguraju u opštinu jer nigde ništa ne rade .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *