Monthly Archives: april 2016

Konačni rezultati lokalnih i vanrednih parlamnetarnih izbora u opštini Bogatić

Dana 24.04.2016.godine održani su redovni lokalni i vanredni parlamentarni  izbori. Opštinska izborna komsija je na osnovu primljenih zapisnika sa 31 biračkog mesta, 25.04.2016.godine utvrdila konačne rezultate glasanja .   Od ukupno  25.134 upisanih birača, glasalo je 16.771, što čini izlaznost od 66,73 odsto. Nevažećih glasačkih listića bilo je 507. Lista “IVICA DAČIĆ -SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE (SPS) – osvojila je 4203… Nastavite sa čitanjem »

Pobednički tim

Pobednički tim

Naši i vaši kandidati za odbornike Skupštine Opštine Bogatić. SAMO HRABRO! DO POBEDE!

Predizborna kampanja OO SPS Bogatić

Predizborna kampanja OO SPS Bogatić

U okviru predizborne kampanje Savet socijalističke omladine Bogatić obilazi mesne zajednice na teritoriji opštine Bogatić.Meštani mesnih zajednica Crna Bara i Banovo Polje imali su priliku da se upoznaju sa programom naše partije i da razgovaraju sa  kandidatima SPS  za odbornike u Skupštini Opštine Bogatić. Samo hrabro! Do pobede! 

Intervju Nenada Beserovca, za list In Mačva

Intervju Nenada Beserovca, za list In Mačva

Kako vidite ekonomski razvoj opštine Bogatić u naredne četiri godine sa aspekta privrednog razvoja, zapošljavanja, razvoja preduzetništva? Šta je potrebno opštini Bogatić da bi uhvatila korak razvoja? Očekujem, naravno, ubrzan privredni razvoj u narednom periodu, jer ga u prethodnom gotovo nije ni bilo. Da bi uhvatila korak razvoja, našoj opštini su potrebna dva do tri… Nastavite sa čitanjem »

Uspešno realizovan projekat renoviranja OŠ.”M.Mitrović” u Banovom Polju

Uspešno realizovan projekat renoviranja OŠ.”M.Mitrović” u Banovom Polju

Ambasador Republike Turske Mehmet Kemal Bozaj danas je bio u zvaničnoj poseti opštini Bogatić, povodom uspešno realizovanog projekta renoviranja izdvojenog odeljenja OŠ.“Mika Mitrović“ u Banovom Polju. Njegova ekselenicja, g-din Bozaj  izrazio je zadovoljstvo što je prvi zajednički projekat u opštini Bogatić bio usmeren na poboljšanje uslova za školovanje dece u ovom selu, ocenjujući ga kao… Nastavite sa čitanjem »

Završetak radova na fiskulturnoj sali u Bogatiću

Završetak radova na fiskulturnoj sali u Bogatiću

Predsednik Opštine Bogatić  sa predstavnicima  preduzeća “Axis group”, obišao je fiskulturnu salu  Mačvanske srednje škole gde se izvode završni unutrašnji radovi. Ovom prilikom predsednik Opštine Bogatić, Nenad Beserovac istakao je da je zadovoljan dinamikom  izvođenja radova. Prema rečima  izvođača radova i pored manjih problema u toku radova, oni smatraju da će rokovi biti ispoštovani, s… Nastavite sa čitanjem »

Izborna konvencija SPS-JS

Izborna konvencija SPS-JS

  U sklopu predizborne kampanje Koalicija SPS-JS održala je predizborni miting u „Beogradskoj areni“, kojoj su prisustvovali članovi Opštinskog odbora SPS Bogatić. Tom prilikom je lider SPS Ivica Dačić poručio je da su socijalisti jedina levica u Srbiji i da će pobeda na izborima biti na levoj strani. Takođe je istakao da će se Koalicija… Nastavite sa čitanjem »

Omladina SPS obeležila Svetski dan zdravlja

Omladina SPS obeležila Svetski dan zdravlja

Savet Socijalističke omladine Bogatić, danas je simboličnim deljenjem crvenih jabuka u centru Bogatića, obeležio Svetski dan zdravlja 7. april. U akciji je učestvovalo oko 30 omladinaca. „Svetski dan zdravlja obeležava se 7. aprila još od 1948. godine, a ove godine, obeležava se pod sloganom „ Pobedi dijabetes“.  O zdravlju treba brinuti svaki dan, a naša… Nastavite sa čitanjem »

Svečano otvorena zdravstvena ambulanta u Dublju

Svečano otvorena zdravstvena ambulanta u Dublju

U Dublju je danas na Svetski dan zdravlja svečano otvorena novoizgrađena zdravstvena ambulanta.Svečanosti su prisustvovali predstavnici lokalne samouprave, radnici Doma zdravlja Bogatić i meštani MZ Dublje.  Zdravstvenu ambulantu svečano su otvorili predsednik Opštine Bogatić, Nenad Beserovac, direktor DZ Bogatić, dr Goran Makunčević i donator Živodar Radukić. U izgradnju i opremanju ambulante opština je uložila osam miliona… Nastavite sa čitanjem »

Socijalistička omladina obeležila dan studenata

Socijalistička omladina obeležila dan studenata

Socijalistička omladina Srbije obeležila je Dan studenata, centralnim skupom omladine održanim na Olimpu na Zvezdari kojem su prisustvovali omladinici OO SPS Bogatić. Ovom prilikom predsednik Socijalističke partije Srbije, Ivica Dačić istakao je sledeće. „Mladi Srbije su pokretačka snaga promena i tako treba da bude, uvek su mladi nosili revolucije i promene u društvu. Vi nama… Nastavite sa čitanjem »