Predizborna kampanja OO SPS Bogatić

18. aprila 2016.

U okviru predizborne kampanje Savet socijalističke omladine Bogatić obilazi mesne zajednice na teritoriji opštine Bogatić.Meštani mesnih zajednica Crna Bara i Banovo Polje imali su priliku da se upoznaju sa programom naše partije i da razgovaraju sa  kandidatima SPS  za odbornike u Skupštini Opštine Bogatić.

Samo hrabro! Do pobede!sps 009 sps 016

8 Comments on “Predizborna kampanja OO SPS Bogatić

 1. Milena

  Samo da ne uđete u saradnju sa SNS i ne izneverite volju birača i poštovaoce vaše stranke i vašeg rada !Mačvani ne zaslužuju da im članovi SNS a znamo ih svi kakvi su i ko su ,Mačvani ne zaslužuju da im takvi ljudi kroje kapu ! Zato pamet u glavu i ne mojte odmah posle izbora da počenete da gubite !

 2. Mladi ljudi

  Čestitamo vam pobedu samo strahujemo da posle ove pobede ne počnete da doživljavate poraze a poraz je ako Dabić ostane u Opštini,ako ne smenite Bobu iz SNS -a koji sramoti mesto direktora jer ne zna ništa o socijalnoj zaštiti,sramno će biti ako nastavite da slušate kako vam SNS vlada i kako su izbori i pobeda uzaludna !A biće uzaludna ako se spetljate sa SNS-om.
  MLADI BOGATIĆA

 3. Sreten

  Dragi ljudi,
  -borili ste se časno i pošteno i postigli neverovatan uspeh ! Vi ste u politiku ušli srcem,i tako samo nastavite ! Kruže priče da ćete vlast napraviti sa SNS ,ja se nadam da nećete izneveriti naše glasove jer da smo mi hteli SNS mi bi glasali za njih i oni bi pobedili a ne Vi ! Očekujemo svi od vas da poštujete volju birača,da budete jaki kao i do sada i nastavite bolje nego do sada !

 4. GRAĐANI

  Molim Vas samo da se ne obrukate sada kada smo vam dali poverenje i ne ustupite vlast ljudima koji su u stranci naprednjaka ,sve ostalo se slažemo !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *