Успешно реализован пројекат реновирања ОШ.”М.Митровић” у Бановом Пољу

11. априла 2016.

Амбасадор Републике Турске Мехмет Кемал Бозај данас је био у званичној посети општини Богатић, поводом успешно реализованог пројекта реновирања издвојеног одељења ОШ.“Мика Митровић“ у Бановом Пољу.

Његова екселеницја, г-дин Бозај  изразио је задовољство што је први заједнички пројекат у општини Богатић био усмерен на побољшање услова за школовање деце у овом селу, оцењујући га као инвестицију за будућност.

Овом приликом председник Општине Ненад Бесеровац изјавио је да је овај заједнички пројекта Амбасаде Р.Турске, Агенције за координацију и сарадњу Владе Р.Турске  „Тика“ и Oпштине  Богатић само почетак сарадње и да се нада да ће се она наставити и на пољу економије. Верујем да ћемо заједничким снагама ,  Владе Републике Србије,  Амбасаде Р.Турске и Општине Богатић, и у нашу средину довести озбиљног инвеститора из Турске.

Ненад Бесеровац, председник Општине Богатић се захвалио амбасади Републике Турске на донацији и истакао да око 60 ученика у једном од најмањих села у општини Богатић сада сада има савремену и функционалну школу.

Бесеровац је уручио захвалнице амбасадору Турксе, представнику Агенције за координацију и сарадњу Р.Турске  и руководиоцима пројекта “Србија у ритму Европе” у оквиру којег је успостављена сарадња општине Богатић са амбасадом Републике Турске.

Ambasador naslovna (1)

One Comment on “Успешно реализован пројекат реновирања ОШ.”М.Митровић” у Бановом Пољу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *