Monthly Archives: mart 2016

Sastanak MO SPS Badovinci

Sastanak MO SPS Badovinci

Danas je u Badovicima održan skup Mesne organizacije SPS Badovinci, pred oko 200 članova. Skupu su prisustvovali Đorđe Milićević, član Predsedništva SPS i predsednik Poslaničke grupe SPS u Narodnoj skupštini, Vanja Vukić, član Predsedništva SPS i Narodni poslanik, Stefana Miladinović, član Izvršnog odbora GO SPS i Narodni poslanik, predstavnici SPS iz Republike Srpske  Milisav Trifunović… Nastavite sa čitanjem »

Sednica Okružnog odbora SPS Mačvanskog okruga

Danas je u Bogatiću održana druga sednica Okružnog odbora SPS Mačvanskog okruga. Sednici su prisustvovali Đorđe Milićević, član Predsedništva SPS i predsednik poslaničke grupe SPS u Narodnoj skupštini i Vanja Vukić, član Predsedništva i Narodni poslanik, koordinatori za Mačvanski i Kolubarski region. Tema sednice  bila je pre svega koordinacija gradskih i opštinskih organizacija SPS Mačvanskog… Nastavite sa čitanjem »

Predsednik Opštine Bogatić potpisao ugovor o namenskim transferima

Predsednik Opštine Bogatić potpisao ugovor o namenskim transferima

Opština Bogatić je jedna od 125 lokalnih samouprava koja je danas 25.03.2016.godine  sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja potpisala ugovor o namenskim transferima namenjenim za razvoj i uspostavljanje usluga iz oblasti socijalne zaštite Namenski transferi koji su obezbeđeni u ukupnom iznosu od 400.000.000,00 dinara namenjeni su razvoju postojećih i uspostavljanju novih usluga… Nastavite sa čitanjem »

Članovi OO SPS Bogatić u Novom Sadu

Članovi OO SPS Bogatić  u Novom Sadu

Koalicija IVICA DAČIĆ – Socijalistička partija Srbije, Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija, započela je pobedničku kampanju u velikoj dvorani Sportskog i poslovnog centra Vojvodina u Novom Sadu, konvencijom koja je Novi Sad obojila u crveno. Konvencija koja je održana u nedelju, 20. marta, okupila je oko deset hiljada građana, među kojima su bili i… Nastavite sa čitanjem »

Kolektivno krštenje

Kolektivno krštenje

U crkvi u Bogatiću dana 12.03.2016.godine obavljeno je kolektivno krštenje 70 Roma. Ovaj događaj organizovalo je Udruženje Roma Bogatić u saradnji sa Lokalnom samoupravom i SPC. S obzirom da stara kumstva ima svega dvadesetak Roma, svima ostalima, kumovao je Nenad Beserovac, predsednik Opštine Bogatić i predsednik OO SPS Bogatić.

Sastanak MO SPS Glogovac

Sastanak MO SPS Glogovac

Dana 11.03.2016.godine održan je sastanak  MO SPS Glogovac. Sastanku su prisustvovali predsednik OO SPS Bogatić, Nenad Beserovac, potpredsednik OO  dr Goran Makunčević i sekretar IO OO Ivana Đukić. Tema sastanka su bile izborne aktivnosti  za predstojeće lokalne i parlamentarne izbore. Nenad Beserovac, predsednik OO SPS Bogatić istakao je da je zadovoljan odzivom građana prilikom prikupljanja… Nastavite sa čitanjem »

Opštinska izborna komisija proglasila listu SPS

Opštinska izborna komisija proglasila listu SPS

Opštinska izborna komisija dana 11.03.2016.godine, svojim rešenjem br.013-1-5/2016-01 proglasila je  izbornu listu kandidata za odobornike Skupštine opštine Bogatić, pod nazivom “IVICA DAČIĆ – SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE (SPS)”. Lista će na izbornom listiću biti pod rednim brojem 3.

OO SPS Bogatić predao predlog liste za lokalne izbore

OO SPS Bogatić predao predlog liste za lokalne izbore

Opštinski odbor SPS Bogatić u 12,30 časova predao je Opštinskoj izbornoj komisiji  predlog liste kandidata za odbornike u Skupštini opštine Bogatić  pod nazivom “IVICA DAČIĆ – SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE (SPS)”. Listu od 31 kandidata  svojim potpisom podržalo je 1316 građana. Predlog liste Opštinskoj izbornoj komisiji predao je Nenad Beserovac, predsednik Opštinske organizacije SPS Bogatić koji… Nastavite sa čitanjem »

RIK proglasila izbornu listu

Republička izborna komisija proglasila je izbornu listu “IVICA DAČIĆ – Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) – Dragan Marković – Palma” za parlamentarne izbore  raspisane za 24.april kao treću. Listu za buduće narodne poslanike u Narodnoj skupštini R.Srbije predvodi lider socijalista Ivica Dačić.  Na listi među 250 kandidata za narodne poslanike u Narodnoj skupštini… Nastavite sa čitanjem »

Forum žena SPS Bogatić- 8.mart

Forum žena SPS Bogatić- 8.mart

Povodom 8. marta Međunarodnog praznika žena , predsednica Foruma žena SPS Bogatić, Ivana Đukić, čestitala je  ženama 8. mart i istakla  sledeće: Davne 1910.godine na inicijativu Klare Cetkin, proglašen je 8. mart , Međunarodnim danom žena. “Onaj ko dopušta da kapitalisti tlače radnike dopušta i da muškarci tlače žene. One će ostati potlačene sve dok… Nastavite sa čitanjem »