Састанак МО СПС Бадовинци

27. марта 2016.

Данас je у Бадовицима одржан скуп Месне организације СПС Бадовинци, пред око 200 чланова. Скупу су присуствовали Ђорђе Милићевић, члан Председништва СПС и председник Посланичке групе СПС у Народној скупштини, Вања Вукић, члан Председништва СПС и Народни посланик, Стефана Миладиновић, члан Извршног одбора ГО СПС и Народни посланик, представници СПС из Републике Српске  Милисав Трифуновић и Брано Ивић и руководство ОО СПС Богатић – председник Ненад Бесеровац, потпредседници Анђелко Угљешић, др Горан Макунчевић, председник Социјалистичке омладине ОО СПС Богатић, Далибор Остојић и Ивана Ђукић, секретар ИО ОО СПС Богатић.

Овом приликом представљени су кандидати за Народне посланике  на изборној листи „ИВИЦА ДАЧИЋ – Социјалистичка партија Србије (СПС)- Драган Марковић Палма-Јединствена Србија (ЈС) : Ивана Ђукић, дипл.економиста из Дубља , др спец.гинекологије Горан Макунчевић и др стоматологије Тијана Пејовић. Такође, представљени су и кандидати за одборнике у СО Богатић испред МО СПС Бадовинци:

Горан Сладојевић-приватни предузетник, председник пчеларског удружења „М.Рајлић“ Бадовинци,

Данијела Јовановић, медицинска сестра,

Драгутин Јевтић, приватни предузетник, власник аутомеханичарске радње,

Драги Ристић, пољопривредни произвођач и

Славиша Станишић „Пишта“, пољопривредни техничар.

Присутнима се обратио председник ОО СПС Богатић, Ненад Бесеровац, који се у свом излагању осврнуо на пре свега локалне теме и локалне изборе. У свом обраћању истакао је план, програм и циљеве  СПС у наредном мандатном периоду, а то су пре свега заштита животне средине, наставак изградње канализације и водоснабдевање.

Такође, истакао да је  у току завршетак једног од стратешких пројеката који је започет у овом мандату, а то је  завршетак спортске хале Мачванске средње школе, затим започет је пројекат реконструкције 20 км насипа од Павловића моста до Бановог брода који по динамици предвиђених радова треба да буде реализован у наредне две године, као и један од најзначајних пројеката за нас, пројекат загревања 13 јавних установа са изворишта ББ-1 у Богатићу.

Присутнима су се обратили Ђорђе Милићевић и Вања Вукић, који су истакли да се надају одличном резултату у Богатићу, како на локалним  тако и на парламентарним изборима.okrug 009okrug 011

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *