Konstitutivna sednica Okružnog odbora SPS Mačvanskog okruga

27. februara 2016.

U Bogatiću, dana 26.02.2016.godine održana je  Konstitutivna sednica Okružnog odbora SPS Mačvanskog okruga. Sednicom je predsedavao novoizabrani predsednik Okružnog odbora  SPS Mačvanskog okruga, dr Goran Makunčević.

Sednici Okružnog odbora SPS Mačvanskog okruga prisustvovao je dosadašnji predsednik Okružnog odbora  Nenad Borovčanin, koji se zahvalio na dosadašnjoj saradnji i poželeo uspeh u radu novom predsedniku Okružnog odbora i novom sazivu odbora.

Nakon verifikacije mandata članovima okružnog odbora,  izabrana su dva potpredsednika okružnog odbora, Ljubinka Gordanić, predstavnik GO SPS Loznica i Miladin Maksimović,predstavnik OO SPS Mali Zvornik.

Usvojen je predlog da se Izvršnom odboru Glavnog odbora SPS predloži Nebojša Petronić, dipl.pravnik, predstavnik OO SPS Vladimirci kao kandidat za sekretara Okružnog odbora SPS Mačvanskog okruga.

Na sednici je usaglašena lista od 10 kandidata za Narodne poslanike  za listu Socijalističke partije Srbije sa teritorije Mačvanskog okruga.

Članovi Okružnog odbora SPS Mačvanskog okruga razmatrali su  uputstva  i zadatke optšinskih i gradskih organizacija u sprovođenju lokalnih i parlamentarnih izbora.

Ivana SPS4

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *