Конститутивна седница Окружног одбора СПС Мачванског округа

27. фебруара 2016.

У Богатићу, дана 26.02.2016.године одржана је  Конститутивна седница Окружног одбора СПС Мачванског округа. Седницом је председавао новоизабрани председник Окружног одбора  СПС Мачванског округа, др Горан Макунчевић.

Седници Окружног одбора СПС Мачванског округа присуствовао је досадашњи председник Окружног одбора  Ненад Боровчанин, који се захвалио на досадашњој сарадњи и пожелео успех у раду новом председнику Окружног одбора и новом сазиву одбора.

Након верификације мандата члановима окружног одбора,  изабрана су два потпредседника окружног одбора, Љубинка Горданић, представник ГО СПС Лозница и Миладин Максимовић,представник ОО СПС Мали Зворник.

Усвојен је предлог да се Извршном одбору Главног одбора СПС предложи Небојша Петронић, дипл.правник, представник ОО СПС Владимирци као кандидат за секретара Окружног одбора СПС Мачванског округа.

На седници је усаглашена листа од 10 кандидата за Народне посланике  за листу Социјалистичке партије Србије са територије Мачванског округа.

Чланови Окружног одбора СПС Мачванског округа разматрали су  упутства  и задатке оптшинских и градских организација у спровођењу локалних и парламентарних избора.

Ivana SPS4

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *