ВЕЛИКО ОКУПЉАЊЕ СОЦИЈАЛИСТА ОПШТИНЕ БОГАТИЋ

21. фебруара 2016.

AnticccccccНа традиционалном годишњем окупљању, којем је присуствовало око 500 чланова, Социјалисти општине Богатић данас су званично најавили почетак кампање за предстојеће локалне и ванредне парламентарне изборе.

Скупу  социјалиста општине Богатић присуствовали су:Александар Антић, заменик председника СПС  и министар рударства и енергетике, Ђорђе Чабаркапа, заменик председника ИО ГО СПС и народни посланик,  Миломир Премовић саветник председника СПС, Весна Шаловић, члан ГО СПС и председница општине Сурчин, Мирослав Мићић, члан ИО ГО СПС и председник општине Љубовија, Видоја Јовановић, председник ОО СПС Љубовија и представници СПС Републике Српске.

Овом приликом  Александар Антић је изјавио да ће на предстојећим парламентарним изборима листа СПС и ЈС, коју ће предводити Ивица Дачић, освојити око 20 % гласова. У Богатићу је циљ већи- преко 30 % и победа на локалним изборима .

Социјалисти су, поручено је са данашњег скупа, спремни да сваки глас “зараде” ударничким  и рударским радом на терену, објашњавањем грађанима шта је СПС урадио у протеклом периоду и шта има намеру да уради у будућности за грађане.

Поставили смо висок циљ, а то је да победимо на предстојећим изборима и остваримо најбољи изборни резултат после 2000.године -истакао је Ненад Бесеровац, председник ОО СПС Богатић.

Социјалисти општине Бoгатић представили су  31  одборничког кандидата и најавили да ће Ненад Бесеровац,  председник Општинског одбора и садашњи председник Општине Богатић бити кандидат за ову функцију и после одржаних избора.

slike 021

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *