Састанак МО СПС Совљак

31. јануара 2016.

Дана 29.01.2016.године  одржана је седница МО СПС Совљак. Седници којој је присустовало око 30 чланова Месне организације присуствовало је и најуже руководство ОО СПС Богатић, Ненад Бесеровац председник ОО СПС Богатић, потпредседници  Општинског одбора, др Горан Макунчевић и Анђелко Угљешић, секретар ИО ОО СПС Богатић, Ивана Ђукић и председник савета социјалистичке омладине ОО СПС Богатић, Далибор Остојић.

Месна организација СПС Совљак је на овој седници предложила да кандидат испред њихове организације буде: Милица Перић Крајчиновић, ветеринарски техничар, председница МО СПС Совљак.

Председник ОО СПС Богатић, Ненад Бесеровац овом приликом  истакао је да се сви морамо потрудити да листа наше Партије на предстојећим локалним изборима  и будући одборнички кандидати  за Скупштину општине постигну такве резултате  који ће нам омогућити да будемо незаобилазни фактор у формирању скупштинске већине на локалном нивоу.

Председница МО СПС Совљак истакла је да  је важно да у овом периоду до избора промовишемо  идеје и циљеве наше Партије, као и саме кандидате и да Социјалистичка партија Србије оствари добар резултат како на локалним, тако и на парламентарним изборима.IMG_3200

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *